We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday 28 March 2012

25:03:2012




Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
25 martie 2012



Salutari din partea Federatiei:


Sa incepem prin a spune ca, in curand, lumea voastra va trece prin schimbari care o vor aduce in aliniament cu procesul Ascensiunii. Gaia si-a trimis mesajul catre Creator prin care spune ca ea este gata.  Ea, si toti dintre noi, asteptam cu nerabdare raspunsul. Nu este un lucru marunt. Raspunsul de la Creator ar putea fi “unda verde” ceea ce ne-ar permite sa avansam cu dezvaluirea. Prin urmare, in acest moment inimile noastre sunt indreptate catre Creator, pentru a primi dispozitii de cum si cand sa procedam.

Prin acest mesaj de la Gaia ne asigura ca ea este gata pentru pasul urmator si este dispusa sa continue. Este, de asemenea, evaluarea ei ca toate fiintele care traiesc pe ea sunt suficient de pregatite pentru faza urmatoare. Aceasta evaluare este foarte importanta, pentru ca fara ea Creatorul nu considera o asemenea pozitie viabila. Prin urmare, ne-am mutat impreuna intr-o etapa a procesului foarte importanta, care ne aduce emotie nesfarsita in fata perspectivelor existente dinaintea noastra.

Au existat cotituri din partea multora care vad acest proces inaintand cu greu si folosesc acest lucru ca pe o dovada precum ca nu a fost niciodata menit sa fie. Acest lucru se va schimba in functie de raspunsul Creatorului si suntem incantati in mod rezonabil sa credem ca a sosit timpul. Apelul a plecat de la Federatie catre toate sistemele din cosmos si un numar chiar mai mare de vizitatori se indreapta aici pentru a observa aceasta urmatoare faza a activitatilor. In acest sens, va puteti astepta ca o alta “spirala din Norvegia” sa se intample pe masura ce mai multe fiinte multidimensionale vor ajunge in urmatoarele cateva saptamani.

Multe lucruri interesante sunt acum planificate in zilele si saptamanile care urmeaza. Pe masura ce schimbarile continua in guvernele lumii voastre si in mass-media, cu accent pe institutiile voastre financiare, veti vedea din ce in ce mai mult dorinta de a discuta in mod deschis despre ceea ce a fost, pana acum, o organizatie atat de puternica incat a putut face orice fara sa tina cont de legi sau de drepturile oamenilor. Veti auzi declaratii pe masura ce politicieni si personalitati media vor incepe sa vorbeasca deschis despre Iluminati si rolul lor in lumea voastra si ce trebuie facut pentru a va recapata lumea.

O noua descoperire este pe cale sa fie dezvaluita lumii, cu privire la faptul ca cea mai adanca pestera subterana gasita deocamdata, ar fi una din portile catre o lume care contine fiinte pe care voi le-ati numit Agarthieni. Daca este necesar, se va pregati scena pentru urmatoarele dezvaluiri despre aceste fiinte si rolul lor aici.

Tineti minte ca pe masura ce aceste lucruri se dezvolta, ele sunt facute intr-o ordine specifica pentru un motiv specific care este interconectat la un plan mult mai grandios decat va putem noi dezvalui acum. Dar, pe masura ce piesele se potrivesc impreuna, ele se vor auto-executa. Si cand piesele de domino vor cadea, vor cadea rapid si fara nici o indoiala din partea voastra.  Nu va exista nici o presupunere la momentul respectiv.

Linistiti-va mintile astfel incat sa putem vorbi cu voi. Deschideti-va inimile astfel incat sa ne putem auzi reciproc. Traiti momentul si ramaneti curajosi si determinati in misiunea voastra. Noi suntem cu voi si noi suntem voi.



Fiti in pace.



Canal: Rătăcitor de Cer



 

Tradus:Ankaa27
 0


PRG - Dezvaluirea Petitia III

Oricine din orice natiune va putea semna aceasta petitie.


Read More ...


Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012 - 

click HERE


 Translations



No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb