We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Monday 16 April 2012

14.04.2012




Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
14 Aprilie 2012



Salutari din partea Federatiei:

Exista un mare sentiment de speranta care se dezvolta in lumea voastra astazi, pe masura ce gandurile voastre colective se concentreaza pe arestarea Iluminatilor si pe restructurarea sistemelor financiare, care se intampla asa cum a fost planuit. Acestea sunt organizate peste tot in lume intr-o maniera orchestrata care va va coplesi in dezvoltarea sa strategica daca ati stii cat de profund este. Suntem aici pentru a vorbi despre ceea ce putem fara a pune in pericol actiunele deja in desfasurare si pe care le veti vedea realizate in urmatoarele saptamani.

Pregatiti-va pentru mari miscari de informatii peste tot in lume care se vor concentra pe toti cei care nu sunt de acord cu ceea ce ati realizat in tot acest timp. Asta va fi urmatoarea si cea mai mare trezire in masa a persoanelor care au fost adormite in tot acest proces de pana acum. Aceasta informatie va veni din mai multe surse, inclusiv din mass-media, care de-abia acum a inceput sa descopere controlul Iluminatilor asupra ei. Adevarul este ca un flux care trece peste toti cei care rezista, si peste cei care intotdeauna au vrut ca aceasta informatie sa iasa la iveala, acum nu mai este nici un obstacol pentru a se intampla asta. Aceste picaturi vor deveni rauri de informatii care preced dezvaluirea.

Intr-adevar, am fost implicati in lansarea rachetei care de curand a fost subiectul stirilor voastre si este acum foarte clar ca nu pot exista represalii ale operatiunilor militare fara scrupule cu privire la actiunile noastre din lume. In timp ce raspandirea fricii va cauza concentrarea multora pe arme nucleare si utilizarea lor in activitati teroriste, noi spunem, asa cum intotdeauna am spus, ca nu exista nimic de care sa va fie frica.

Islanda este folosita ca teren de testare pentru desfasurarea strategiilor financiare pentru imbunatatirea planetei voastre. Ar fi intelept sa urmariti progresul lor in acest sens, pentru ca asa va fi soarta tuturor natiunilor intr-o perioada foarte scurta de timp. V-am sfatuit intotdeauna ca o astfel de actiune nu va veni niciodata de la marile puteri si natiuni ale lumii, dar rezultatul va fi de neoprit, indata ce actiunile isi incep efectul de domino.

Vremurile de indoiala vor ajunge la sfarsit. A inceput o noua vreme de speranta. Acum, veti incepe sa vedeti o schimbare reala, palpabila si observabila de catre toti. Toate vor veni atat de repede incat va vor ameti. Asteptati acum inceputul inceputului. Si pe masura ce aceste schimbari sosesc, Gaia va reactiona la speranta si iubirea voastra. Ea deja face schimbari de pe urma carora veti beneficia cu totii. Se vor mai intampla cateva cutremure masive, dar toate cu pagube minime de viata, pe masura ce aceste modificari continua.

Noi suntem impreuna cu voi pentru totdeauna, familia noastra. Asteptam cu nerabdare reuniunea noastra si sansa sa impartasim cu voi iubirea si entuziasmul nostru pentru viitorul ce va asteapta.



Fiti in pace.


Canal: Rătăcitor de Cer


 
Tradus:Ankaa27
 0


PRG Comunicare Media - Dezvaluirea Petitia II

Oricine din orice natiune va putea semna aceasta petitie.

Citeste mai mult


Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012 - 

click HERE


 Translations

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb