We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Saturday, 4 June 2011

May 28, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

May 28, 2011


Salutari din partea Federatiei:

Dorim sa abordam subiectul informatiilor ”pentru incepatori” care au fost dezvaluite in lumea voastra, in special despre imaginile video care infatiseaza varii specii de extraterestri. Nu se incadreaza toate in aceasta categorie, dar exista unele imagini care chiar intruchipeaza alte specii. Credem ca acesta e urmatorul nivel al dezvaluirilor, nivel avut in vedere de guvernele voastre intrucat acestea intrevad necesitatea ca voi sa va familiarizati cu astfel de imagini. Totul face parte din expunerea planificata a existentei noastre in lumea voastra. Daca unii dintre noi arata ca voi, altii au infatisari foarte diferite, iar aceasta ”tatonare” este necesara pentru ca voi sa reusiti sa atingeti un anumit nivel de comfort in ceea ce priveste infatisarea noastra.

Intr-adevar, am dezbatut in cadrul intalnirilor noastre si varianta de a va trimite imagini autentice cu noi, tot in acest scop. Bineinteles ca nu am ajuns la nicio hotarare reala, desi credem ca o astfel de actiune v-ar fi de mare folos din acest punct de vedere. Dezvaluirea fiind mai aproape ca niciodata, o astfel de abordare e inca posibila.

Majoritatea crede ca veti fi capabili sa ne acceptati infatisarea odata ce ne veti vedea in toate formele noastre, dar chiar si cei mai pregatiti dintre voi ar putea fi zguduiti de cum vom fi perceputi din punct de vedere fizic. Astfel, aceasta tatonare e un pas necesar care va poate ajuta sa credeti ca Dezvaluirea e aproape. Credem ca aceste imagini vor continua ”sa apara” in mass-media, fara ca sursele sa fie mentionate, pentru ca voi sa va puteti obisnui cu diferitele noastre infatisari.

Ati fost programati genetic, acum foarte mult timp, cu o anumita tendinta catre xenofobie. Face parte din structura voastra biologica, aspect de care am tinut cont in procesul de Dezvaluire. In timp ce noi va incurajam sa va dezvoltati o anumita bunavointa ca sa reusiti sa ne vedeti exact asa cum suntem, recunoastem faptul ca veti manifesta oricum o pornire biologica de ”respingere” in cazul unora din speciile noastre. Nu va judecati intre voi in urma acestor reactii. Ar fi mai bine sa luati lucrurile ca atare. Sa stiti ca, atunci cand vom veni, vom apela la cel mai inalt grad de diplomatie in ceea ce priveste sentimentele si prejudecatile voastre.

Ne apropiem din ce in ce mai mult si e timpul sa va pregatiti in consecinta. Acordati importanta cuvenita tuturor semnelor din jurul vostru. Emotiile resimtite sunt direct proportionale cu adevarul din sufletele voastre. Folositi-le ca pe un ultim filtru care sa va ghideze in aceasta privinta. Bucurati-va pentru ce urmeaza.

Pace voua.

Channeller: Rătăcitor de Cer


 Tradus: Diana

Channeler: Wanderer of the SkyesNo comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb