We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Tuesday, 7 June 2011

June 5, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 5 iunie 2011Salutari din partea Federatiei,


Este destul de dificil sa mentineti credinta in ceea ce faceti pentru Inaltare, cand atat de multe lucruri se petrec in jurul vostru. Va multumim tuturor pentru eforturile voastre si ne bucuram cand inca o persoana se trezeste, fie si in cel mai mic fel. Ne bucura sa stim ca in curand vom putea conversa cu voi asa cum voi ati face-o cu un vecin, peste gard, intr-o dupa-amiaza frumoasa. Intotdeauna ati crezut ca asemenea discutii ar fi doar spre beneficiul vostru, dar castigul ar fi egal, din moment ce aveti multe de oferit in starea voastra fizica unica. Suntem uimiti de puterea voastra bruta, desi inca necunoscuta pentru multi dintre voi, sau mai corect, pe care abia ati inceput s-o cunoasteti si sa valorificati puterea spiritualitatii voastre inca neslefuite. Sunteti fiinte foarte respectate in galaxie, in ciuda inclinatiei voastre spre razboi si autodistrugere. Stim ca aceste lucruri nu reprezinta starea voastra adevarata, si odata ce dezvaluirea va avea loc, iar Illuminati vor vedea ultimele lor zile, in care va vor dicta cum sa traiti, va veti ridica intr-o singura voce pentru pace, pentru dragoste, si pentru tot ceea ce e bun pentru individ si umanitate ca intreg.

Increderea noastra ramane mare ca aceasta luna va produce un eveniment seminal, care va deschide portile pentru dezvaluire. Este dificil sa spunem cand va fi, oricum, pe masura ce sparturile din baraj devin mai mari in multe zone si nivele. Va fi greu pentru Illuminati sa opreasca atat de multe scurgeri de informatii, si vointa voastra colectiva impinge inainte agenda lor intr-un ritm rapid.

Lucrurile continua sa se pregateasca pentru evenimentul dezvaluirii. Ati putea verifica birourile voastre de brevete pentru a vedea cate dispozitive din cunostintele voastre au acum aplicatiile de brevet deschise. Marile corporatii sunt ultimul bastion Illuminati si vedem aceste pietre de temelie prabusindu-se pe masura ce din ce in ce mai multe intreprinderi iau modelul structurii cooperative si nu al avantajului competitiv.

Acesta este timpul in care, fiind cel mai intens intuneric inainte de rasarit, cineva ar putea dispera uitandu-se in jur, la lume, si vazand cat de lipsita de speranta pare. Dar nu acesta este cazul. Tocmai contrariul, de fapt, asa cum noi vedem acest moment cel mai interesant dintre toate. Sunteti aici. Si ati ales sa fiti aici, in acest moment, cu mult inainte de a va naste. Bucurati-va de alegere. Este cea mai interesanta perioada. Suntem pregatiti sa va ajutam. Fiti pregatiti pentru a va ajuta reciproc. Ne minunam si admiram adancimea si profunzimea compasiunii voastre unul pentru celalalt, ca fiinte umane pamantene.

Fiti in pace.


Canal: Rătăcitor de Cer
Channeler: Wanderer of the Skyes Tradus: Casandra
No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb