We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Friday, 1 July 2011

June 17

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 17 iunie 2011Salutari din partea Federatiei:

Dupa cum aveti expresia, ‘we are jumping out of our skins’ with excitement / ‘nu ne mai putem incapea in piele’ de emotie ca evenimentul Dezvaluirii nu s-a intersectat cu nimic care sa fi putut sa il mai amane ori care sa ne directioneze atentia in alta parte, chiar si temporar, de la planurile noastre. Exista multa frenezie aici acum ca in sfarsit putem, si curand, sa ne urmam calea catre intalnirea noastra si trecerea voastra spre Ascensiune. 
Activitatea aici inregistreaza un maxim al tuturor timpurilor. Fiecare are ‘misiunea’ sa si toata lumea este ocupata interactionand pentru a pune la punct cele necesare pentru ca portile sa se deschida si ele sa se reverse, fiind pline. Asteptam instructiuni divine pentru ultima incuvintare, care ne va permite sa punem in miscare ceea ce am planuit de atata vreme.

Va reamintim de rolul vostru in aceste zile care vor urma, si anume acela de a va mentine unii pe altii intr-o stare de calm, sa discutati cu cei care nu cunosc ce insemnatate au cu adevarat aceste evenimente si cum voi ‘ati vazut aceste lucruri apropiindu-se’ cu mult mai devreme decat ei. Voi puteti, prin exemplul vostru de Iubire si Compasiune, sa ii invatati adevarul despre sosirea noastra, cand ne vom arata dupa Dezvaluire. Noi contam pe voi, ca veti ramane pe pozitii si veti deveni invatatori ai iubirii prin exemplu, neconditionat si plini de compasiune. In acest fel, voi va puteti indruma unii pe altii prin anxietatea pe care Primul Contact o creaza si sa va revelati pe voi insiva in fata celorlalti ca Lucratorii intru Lumina care sunteti. 
Simplu spus, va iubim. Va multumim pentru intreaga voastra munca in acest efort si pentru treaba bine facuta. 
Fiti in pace.Canal: Rătăcitor de Cer

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb