We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 27 July 2011

July 22,2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 22 Julie 2011Salutari din partea Federatiei:Intervalele dintre ferestrele oportunitatilor pentru Dezvaluire se micsoreaza de fiecare data cand trecem de inca unul dintre aceste momente. Pe masura ce timpul in care sa va putem pregati pentru Ascensiune devine din ce in ce mai scurt, acelasi lucru se petrece si cu aceste intervale. Mai este inca o fereastra a unei oportunitati care se apropie in curand. Daca liderii vostri se vor folosi de aceasta posibilitate depinde in totalitate de ei. Totusi, ei nu mai pot continua sa evite oportunitatile acordate lor de catre reprezentantii nostri, ce lucreaza printre voi

Noi am cautat peste tot in lumea voasta si intunericul continua sa se diminueze, pe masura ce din ce in ce mai multa Lumina continua sa apara in lumea voastra din surse de energie ce vin din toate directiile. Noi am detectat doar sporadice utilizari ale Chemtrails-urilor, a tehnologiilor de alterare ale vremii si a altor dispozitive ale Illuminati-lor, de-a lungul ultimelor cateva saptamani. Noi credem ca liderii vostri trebuie sa foloseasca aceste momente pentru a actiona corespunzator pentru a face anunturile ce va vor conduce intr-o noua varsta a existentei.

Lumea nu se va schimba peste noapte pentru voi dupa aceste evenimente. Este pur si simplu un prag care va fi trecut si o constientizare ca intreaga voastra munca, credinta voastra in misiunea Iubirii nu au fost in van. Foarte putine se vor schimba la modul drastic la inceput, dar vor fi cercuri de schimbari la toate nivelurile, ce vor creste din ce in ce mai mari pornind de la aceste anunturi.

Noi vom continua sa ne concentram asupra pasilor care vor duce la Dezvaluire, lasand altora invataturile cu privire la marile evenimente din istoria omenirii, ascensiunea voastra impreuna cu Gaia, in planurile mai inalte ale existentei. In timp ce trecutul recent a fost relativ linistit cu privire la subiectul Dezvaluirii, simtim sa o anumita fereastra de oportunitati se deschide si prin urmare dorim sa va pregatim, o data in plus, pentru acesta posibilitate.

Noi cunoastem uzura acestui ciclu al pregatirii: emotia, anticipatia si dezamagirea, asa cum voi percepeti ceea ce urmeaza sa vina si din nou nu se petrece. Oricum, aceasta este inevitabil. Singura diferenta este cum masurati voi timpul in care ajungeti acolo. Noi il vedem ca o nanosecunda in vastitatea timpului care a condus la acest moment. Voi vedeti fiecare secunda trenand precum ore si zile. Voi ati fost conditionati de Illuminati sa cautati recompense imediate pentru toate lucrurile. Noi intelegem aceste lucruri. Dar noi de asemenea admiram imensa voastra rezistenta la ciclurile la care ati fost supusi si credinta voastra continua in proces. Voi aveti onoarea si respectul nostru sincer.

Va onoram pe voi si misiunea voastra si ramanem pregatiti sa va asistam atunci cand timpul va veni. Continuati sa creati presiuni pentru a grabi Dezvaluirea prin Iubire si ganduri intentii catre acei lideri capabili de a face acest anunt, ce va va trece de acest prag. Fiti fericiti de-a lungul acestui proces si continuati sa va iubiti intre voi in mod neconditionat.

Fiti in pace. 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0


 Translations


No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb