We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 27 July 2011

July 14, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 14 Julie 2011Salutari din partea Federatiei:

Ne-am intors sa discutam desfacurarea evenimentelor cu voi. In primul rand, dorim sa atragem atentia ca percepem patinarea spre necredinta a multora dintre voi care v-ati confruntat cu aceste aspecte pentru atat de mult timp. Este usor sa iti pierzi credinta si este chiar de inteles. Este foarte difícil pentru voi uneori sa determinati ceea ce este adevarat si ceea ce nu este, mai ales in cazul celor care nu au avut avantajul de a comunica direct cu noi. Folositi-va inima pentru a discerne care este Adevarul, pentru a determina daca suntem aici si daca ceea ce am discutat cu voi va ajunge sa se petreaca. Doar voi singuri puteti discerne Adevarul despre ce se petrece. Numai voi puteti face alegerea de a continua pe calea voastra. Noi suntem alaturi de voi fara intrerupere si aceste procese vor continua indiferent (de alegerea voastra, n.t.).

Exista cu certitudine o energie mai calma care s-a asternut peste lumea voastra in ultimele zile si tentativele Illuminati-lor de a intrerupe sunt mai rare si mai departate intre ele. Noi am vazut nenumarati aserviti ai Illuminati care s-au intors catre Lummina, fie dintr-o intelegere reala ori recunoscand recompensa care va veni. Aceasta atitudine nu este diferita de cea a Nazistilor de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, atunci cand au realizat ca ei vor fi tinuti raspunzatori pentru atrocitatile pe care le-au facut. Aceslasi sentiment este acum persuasiv printre cei aserviti Illuminati-lor si din ce ince mai multi refuza sa isi duca la indeplinire poruncile primate, sperand sa primeasca o oarecare iertare atunci cand trierea inevitabila va avea loc.Planeta voastra este literalmente inconjurata cu nave din toate colturile universului, toate fiintele vorindu-si sa aiba locura in primal rand la cel mai mare show din galaxia. Lumea voastra a fost de multa vreme privita cu inalt respect ca o scoala dintre cele mai bune din univers si acceptarea la aceasta Universitate a fost ceva privit cu o mare ravna. Acum, sunteti pe muchia unei incheieri a studiilor in masa si voi sunteti in prim planul familiei care a venit din toate partile universului pentru a participa la ceremoniile de absolvire.

Aflati ca daca liderii vostri nu vor ajunge in scurt timp sa prezinte un anunt pentru Dezvaluire, o vom face noi in numele lor, deoarece perioada in care voi sa va aclimatizati cu schimbarile necesare pentru Ascensiune scade cu fiecare zi. Voua vi sa va aduce Adevarul si il veti vedea cu ochii vostri. Treaba voastra, ca Lucratori intru Lumina, va fi sa raspanditi mesajul cat mai departe si pe o scara cat mai larga cu putiinta, pentru ca toti sa cunoasca Adevarul si pentru ca frica, ce se va ridica in mod inevitabil odata cu devoalarea noastra, sa fie spulberata

In cadrul mai larg al timpului, asa cum il cunoasteti voi, aceasta nu este decat o scurta asteptare inainte ca procesul sa poata incepe. Continuati sa va pastrati credinta in noi, dupa cum si noi avem in voi. Continuati-va daruirea voastra Luminii, Iubirii si catre intre voi. Voi sunteti cu adevarat mari si puternice fiinte spirituale.

Ramaneti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer
Channeler: Wanderer of the Skyes

Tradus: Sorin
 0


 Translations

http://wandererromanian.blogspot.com/ - ROMANIAN


No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb