We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 27 July 2011

July 6, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 6 Julie 2011Salutari din partea Federatiei:


Calea spre Dezvaluire a fost una lunga si dificila, plina de piedici si dezamagiri pentru toti cei preocupati. Noi va simtim dezamagirea deoarece ea este de asemenea si dezamagirea noastra. La fel de mult pe cat voi doriti Dezvaluirea (eng. « Disclosure », n.t.), noi vrem sa luam legatura cu voi la nivel personal, pentru a putea impartasi acele lucruri ce le putem darui unii altora in Iubire si intelegere. In aceasta directie voi trebuie sa ramaneti mereu vigilenti, timpul pentru aceste evenimente apropiindu-se mai repede decat va puteti imagina.

Activitatile Illuminai-lor sunt in scadere, pe masura ce din ce in ce mai multi acoliti ai acestora ies de pe aceasta cale catre cea a binelui. Zilnic sunt din ce in ce mai multi care refuza sa isi duca pana la capat indatoririle. Vedem cea mai mare rezistenta la aceasta schimbare in aceia ai Illuminati-lor care controleaza statiile subterane, care sunt imprastiate peste tot in lume. Acestia au trait intr-un mod mai mult sau mai putin adapostit pentru multi ani, devenind chiar si mai rupti de voi cei de la suprafata si inca si mai increzuti in gandirea lor ca sunt invincibili. Este acest grup cel pe care il gasim a fi cel mai dificil. Cei care va controleaza banii la suprafata au o mai mare capacitate de a rationa si ei au ilustrat aceasta in trecutul recent, cand au facut din ce in ce mai multe concesiuni in directia planurilor Dezvaluirii.

Un nou val de energie a fost recent “download”-at in lumea voastra cauzand mici momente de ingrijorare si neliniste printre voi. Acesta este inca unul dintre pasii spre Ascensiune, pasi care fac parte din Planul Divin.

(Mass-)Media voastra continua sa va distraga atentia de la stirile minunate si uneori ingrijoratoare din jurul globului, care sunt corelate cu mesajele despre Dezvaluire si Ascensiune. Aceasta devine din ce in ce mai vizibil pentru cei care incep sa se trezeasca. Aceasta nu va continua la nesfarsit si veti observa ca pe masura ce timpul se apropie de Dezvaluire, ca mai multa atentie va fi directionata asupra unor aspecte pertinente, spre surpriza tuturora. Acesta va fi unul dintre semnele ca Dezvaluirea este in desfasurare. Se va petrece si noi ne vom bucura alaturi de voi atunci cand aceasta se va petrece.

Pentru moment continuati sa va concentrati Iubirea si Intentia asupra celor care au puterea de a o face si aceasta va ajuta la grabirea procesului ce va asigura maxima siguranta pentru toti atunci cand Dezvaluirea va avea loc. Atunci cand noi putem fi siguri ca am atins un asemenea nivel, intrerupatorul va fi cuplat. Este speranta noastra fierbinte ca liderii vostrii o vor face primii pentru a semnala dorinta voastra ca civilizatie de a deveni Cetateni Cosmici.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de Cer
Channeler: Wanderer of the Skyes

Tradus: Sorin
 0


 Translations

http://wandererromanian.blogspot.com/ - ROMANIAN


No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb