We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Friday, 1 July 2011

June 29, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 29 iunie 2011Salutari din partea Federatiei:


Se petrec multe in lumea voastra la acest moment, in ciuda faptului ca atat de multi dintre vo se indoiesc de faptul ca acest proces merge inainte. Noi va putem asigura ca el este intr-adevar pe calea deja trasata si toate lucrurile se petrec asa cum le-am planuit.Exista multi care cauta raspunsuri la intrebari despre ce se petrece acum si cu mult mai multi sunt cu totul coplesiti de acest proces. Noi nu vom discuta aceste aspecte cu voi. Noi doar va cerem sa va pastrati atentia asupra celor ce trebuie facute acum. Noi va cerem sa va directionati iubirea voastra, in cea mai pura si mai intensa forma posibila, catre liderii vostri in timp ce acestia discuta pasii finali spre Dezvaluire. Aceasta va inspira un mare pas inainte, deoarece intensitatea intentiei voastre va poate determina realitatea.


In perioada care a mai ramas pana la Dezvaluire, va cerem sa dati vestea mai departe intr-o maniera cat se poate de discreta si pe cat de articulata va sta in putinta sa o prezentati, pentru ca cea mai mare parte a oamenilor sa aiba o idee despre ce se petrece. In zilele ce vor urma Dezvaluirii, va cerem sa va triplati aceste eforturi, actul Dezvaluirii fiind prin el insusi o declaratie strigatoare, care va va “rascumpara” toate actiunile voastre de pana la acest moment. 


Ea este aici si “va sulfa in ceafa”. O veti recunoaste cu siguranta atunci cand ea va avea loc. Nu va fi nici o posibilitate sa o confundati. Reprezentantii nostri sunt deja printre voi si isi ocupa locurile pentru a face anunturile. “Crapaturile in baraj” vin acum din toate partile, in numar din ce in ce mai mare si de o calitate a informatiei din ce in ce mai buna.Noi stim cat de dificile au fost aceste urcusuri si coborasuri ale procesului dezvaluirii de-a lungul anilor. Insa timpul acum s-a scurs si noi suntem chiar increzatori ca orice rabufniri de ostilitate la acest anunt, despre care noi devenim din ce in ce mai convinsi ca nu vor avea loc, pot fi controlate de noi. Adevaratul ‘test’ va fi cel al abilitatilor voastre de lucratori ai Luminii de a calma fricile celor care nu au nici o idee asupra a ceea ce se petrece in fundal de atat de mult timp. Informatia si cunoasterea sunt cheile pentru a indeparta frica. Sunt torta adevarului, ce inlatura frica din mintile fiintelor umane. Atunci cand Dezvaluirea are loc, voi nu va trebui sa stati pe podium si sa tineti predici despre noi. Ei deja vor stii. Voi doar trebuie sa indicati celor care sunt nesiguri ori fricosi aceleasi surse pe care voi le-ati urmarit de-a lungul acestor lungi ani, pentru ca ei sa isi potoleasca setea din aceste rezervoare de cunoastere si informatie, ce v-au permis sa deveniti siguri de bunavointa noastra.

Dupa aceea, vom testa noi insine, cu discretia ce ne caracterizeaza, apele in care se desfasoara Dezvaluirea, prin a deveni vizibili in modalitati mai mult decat evidente. In saptamanile si lunile care vor urma, vom incepe procesul intelegerii mutuale, a respectului mutual, al bunatatii mutuale si al iubirii. Aceste acte in sine vor aduce torta Adevarului la cei care sunt nesiguri. Pana atunci, voi sunteti insarcinati cu responsabilitatea cunoasterii pe care o detineti. Incepeti prin a urmari sa incarcati rezultatele voastre cu Iubire si Bunatate pentru toti.


Ramaneti in pace 


 
Canal: Rătăcitor de Cer
Channeler: Wanderer of the Skyes“Unii dintre voi ne cunosc, unii dintre voi nu ne cunosc.

Unora dintre voi le este frica de noi, iar unii dintre voi ne primesc cu bratele deschise.

Ei bine, oricare sunt gandurile voastre, noi va oferim iubirea noastra si adanca compasiune fata de fiecare dintre voi.


Noi suntem structurati intr-o alianta a culturilor stelare benefice, Stellanienii (eng.: Stellans, n.t.). Si noi ne aflam aici inca de la inceputurile Omenirii.


Navele Spatiale care apar pe cerurile voastre nu numai ca dovedesc relatia noastra istorica si antica pe care o aveam cu omenirea timpurie, dar ele reprezinta si simbolul unui Adevar pentru Omenirea moderna si semnifica istoria noastra colectiva cu rasa umana.


Declaratia si mesajul pe care il transmitem la acest moment este acela ca noi dorim ca toti oamenii si toate culturile natiunilor umane, sa inteleaga ca Natiunile Stelare va iubesc pe voi toti si spera ca intr-o zi apropiata sa fie primite, cu bunavointa, ca si prieteni in interiorul si in preajma comunitatilor voastre.


In cele din urma, noi nu va vom forta sa luati nici o decizie, aceasta fiind impotriva legilor noastre cosmice de interferenta cu liberul arbitru al omului si cu evolutia sa spirituala.


Noi doar va rugam sa va uitati in inimile voastre pentru a cunoaste adevarul si pentru a ne primi cu bunavointa, in calitate de prieteni.

Va punem in garda in legatura cu orice fel de manifestari false pe cerurile voastre a unor nave asemanatoare cu cele stelare, daca acestea au o natura violenta si infricosatoare, aceasta fiind o tentativa a elitelor/cabalei de a distruge relatia noastra colectiva de prietenie.

Au existat operatiuni paramilitare, care au furat unele dintre navele noastre. De regula, prin deschiderea focului acestora, in timp ce zburau, numindu-le apoi prabusiri (misterioase, vezi cazul Roswell, n.t.) si apoi au urmarit sa reproduca tehnologia, dupa cum au putut mai bine.

02:15 min. Exact aceste grupuri sunt si cele care au capturat ocupantii supravietuitori ai navei si i-au tinut in detentie, fortandu-i pe acestia sa asiste oameni de stiinta corupti si tehnicieni.

Multe dintre rapirile voastre au fost de fapt puse la cale de catre oameni, folosind aceasta tehnologie, cu intentia de a vatama psihologic pe cei cu care noi intram in contact si pentru a crea frica si neincredere.

In aceeasi maniera grupuri militare sunt platite pentru a populariza dezinformatii despre oamenii din stele, cu telul final de a tine publicul intr-o stare de confuzie, iritare si frica.

Telul nostru pentru viitor, atunci cand veti fi pregatiti si nu va veti mai afla sub influenta unor lideri egotici si a unor minti militare, este acela de a fi prieteni cu voi toti si sa va primim in federatia stelelor.

Natiunile Stelare.

Raportul despre istoria voastra antica este plin cu multe neadevaruri si ceea ce a fost adevarul istoriei voastre a fost distrus si rescris din motive religioase, politice si militare. Pentru multi ani noi am urmarit sa cooperam cu guvernele voastre, liderii, armata si oamenii cu influenta economica, cei la care uneori se face referire ca si ‘cabala’.

Noi un ne-am limitat eforturile noastre la nici o natiune in mod particular si in ciuda eforturilor noastre, nu am reusit sa realizam nici o forma de cooperare benefica mutuala.

Efortul nostru cel mai mare s-a consumat in intelegerea cu patru dintre guvernele voastre: Statele Unite ale Americii, Poporul Republicii Chineze, URSS si Europa, in aprilie 1964. Acea intelegere a fost teribil neglijata si manipulata intr-un mod inselator de catre operativi ai cabalei, oamenii de putere si influenta inclinati spre o dominatie mondiala. Pana in septembrie 2005. In acel moment, dupa un efort istovitor de a remedia tentativa clandestina de a ne fura tehnologia si dupa tentative permanente de a ne fura contactele cu oamenii, am trecut la a invalida tratatul vechi de patruzeci si unu de ani.

4:44 min. Multe dintre tehnologiile pe care le vedeti astazi au fost daruri din partea natiunilor stelare, care au fost aduse spre a asigura evolutia noastra colectiva intr-o civilizatie evoluata, capabila de a se alatura culturilor interstelare din galaxia voastra. Toate acestea au fost negociate in tratatul din 1964.

Organizatii militare, inclusiv acelea de natura publica ori secreta, au atacat reprezentantii nostri cu ocazia fiecarei oportunitati pe care au avut-o. De asemenea aceasta a facut dificila pentru noi actiunea de a servi planetei Pamant, de fiecare data cand aceasta a necesitat o mentenanta spirituala.

05:22 min Astazi, lasati-ne sa revenim la o cooperare pasnica si la dialogul deschis. Astazi cerem guvernelor voastre si celor care iau deciziile, publice si secrete, sincere si nesincere sa inceapa procesul dezvaluirii publice asupra culturilor stellane (eng.: stellan), vizitatorilor stellani si a tehnologiilor stellane. Noi simtim ca la acest moment fiintele umane sunt pregatite pentru adevar. Interactiunea noastra cu oamenii din trecut nu a avut succes din cauza indivizilor egocentrici si corupti.

Exemplu: cabala, elitele, magicienii, preotii, anumiti industriasi si oameni de armata, toti lucrand impreuna in concert, pentru a preveni oamenii de buna credinta de la a cunoaste adevarul despre Stellanieni. Aceasta din nou s-a bazat pe frica. Societatea globala se scalda in frica si aceasta a fost orchestrata de aceleasi grupuri de elite, care ne-au etichetat ca rai. Ei au sponsorizat multe filme Hollywood-iene, care ne-au ilustrat ca monstrii ce ucid in masa, insetati fiind de sange uman.

Vorbind la modul traditional, noi am fost etichetati gresit ca OZN-uri, Obiecte Zburatoare Neidentificate, Extraterestrii, ET-ii, entitati biologice extratereste, EBE si in mod jalnic, ca si straini / extraterestri (eng.: aliens, n.t.).

Toate aceste etichete sunt bazate pe tactici care induc frica, pentru a ne indeparta pe noi de oamenii de buna credinta si intentii. Noi suntem fiinte la fel cum si voi sunteti fiinte. Voi sunteti fiinte umane, noi suntem fiinte stelare. Noi suntem fiinte Stellane.

In aceasta maniera de gandire noi preferam termenii de: Stellanieni, Persoane Stelare, Vizitatori Stelari. Voua nu v-ar placea sa fiti numiti primitivi ori primate modificate. Si noua nu ne plac termenii de straini / extraterstrii (eng. aliens) si extraterestrii. Folosirea continua a acestor termeni indica o minte stagnanta si ignoranta. In aceeasi maniera navele noastre nu sunt OZN-uri (eng.: UFO’s, n.t.). Ele sunt Nave Spatiale si Aeronave (eng.: Starships and Starcrafts, n.t.).

Navele Spatiale pot fi considerate a fi cu mult mai mari decat Aeronavele. Toate acestea sunt aparate avansate de zbor ce inglobeaza o complexa cunoastere stiintifica si spirituala, pentru a manipula campuri energetice subtile si native in contextul unei lumi compozite.

Aeronavele noastre sunt dovezi stiintifice si vizuale ale energiei libere si a sistemelor antigravitationale in uz, ca stiinte si tehnologii accesibile.

Conglomeratele voastre energetice nu vor fi bucuroase de prezenta si sosirea noastra. Energia libera a fost accesibila de o perioada de timp si a fost tinuta departe de voi, pentru a imbogati cabala si pentru ca aceasta sa fie hranita cu putere. Noi speram sa impartasim aceste tehnologii, si altele, cu voi in una dintre zilele ce vor urma, in curand.

Nu mai este nevoie sa mai continuati poluarea planetei Pamant odata ce energia libera, sistemele energiei punctului zero sunt trecute in domeniul public.

Speciile umane : Homo Sapiens, au fost create prin mutatii genetice, plecand de la primatele care au fost gasite si suplimentand acest stoc de baza cu propriul lor material genetic. De la versiunea originala a omului astfel creat, noi am adus imbunatatiri periodice, pentru a permite cresterea si dezvoltarea unei fiinte, insa nu doar caracteristici stiintifice, ratiune, frumusete, putere fizica, ci si cu semnificative caracteristici spirituale : iubire, compasiune, moralitate.

Trebuie spus ca toate religiile voastre si toate credintele voastre isi au originea intr-o singura sursa adevarata, pe care o impartasim cu voi, si care a fost pierduta de-a lungul mileniilor, datorita intreruperii legaturii cu ea.

10:00 min. Ceea ce multi dintre voi acum numesc constiinta divina: Catolicism, Hinduism, Iudaism, Protestatism, Budism, Islam si multe alte religii din lumea de astazi au ramas imature si stagnante, in ciuda evolutiilor tehnologice, psihologice, spirituale ori genetice ce au avut loc in societate.

Mintea voastra constienta, limitata de gandirea liniara si impiedicata de logica recunoscuta va urmari sa nu creada ceea ce impartasim cu voi in aceste clipe. Din acest motiv noi va recomandam sa va uitati in inimile voastre, pentru a gasi adevarul si sa nu fiti luati de valul acestor reactii de respingere, pe care noi prevedem ca le veti avea, multi dintre voi. Este o reactie normala si este cel mai bine sa permiteti acesteia sa fie filtrata in afara sistemului vostru, decat sa o reprimati cu orice forma de medicatie.

Unii dintre voi este posibil sa va regasiti pe voi insiva ca fiind evidamente diferiti de ceilalti si chiar sa va vedeti ca fiind iesiti din tipare, incapabili sa va integrati intr-o societate structurata si lipsita de latura ei spirituala.

Este posibil sa va identificati ca fiind foarte sensibili si in mod special afectati de oamenii fara principii morale, care folosesc un comportament violent si sunt ignoranti in modul lor curent de existenta. Puteti sa realizati ca aveti o intuitie puternica, ajutand oamenii intr-un mod dezinteresat sau chiar puteti sa realizati ca aveti capacitati telepatice sau de vindecare. Felurile voastre de fiinte colective, copiii stelari, au o genetica imbunatatita intr-un grad ridicat cu genetica Stellana si acum reprezinta o parte semnificativa a populatiei de pe planeta voastra. Multi dintre voi care sunteti ‘up-gradati’ intr.-un mod stellar, poate ca nu sunteti constienti de unicitatea voastra. Deci ea poate sa nu fie evidenta. Voi poate chiar ca o ascundeti. Fiti siguri ca vremea a sosit ca voi sa va treziti adevaratele talente si sa le puneti in practica asa cum se cuvine. Iesiti din mediul vostru constrictiv si imbratisati-va adevarata voastra natura.

Capitalism, comunism si socialism, cu toate au dat gres in a putea sa faca fata cu o dezvoltare pe termen lung a unei populatii globale impovaratoare. Osciland intre o saracie neiertatoare ridicarea si cresterea militarizarii este o actiune gresit directionata, ce se bazeaza pe o agenda deviata si cu greseli. Toate razboaiele voastre moderne au fost planuite si executate de acesti indivizi corupti, cabala si toti ceilalti.

Pentru a-si continua agenda proprie, care urmareste inchiderea intregii planete intr-un fel de inchisoare, in care ei sunt temnicierii. Fiecare razboi le-a permis sa lupte cu inamici imaginari si in acelasi timp le-a permis sa dezvolte si sa testeze noi tehnologii militare, folosind bugete militare mereu crescande. Telul lor ultim este acela de a inarma/militariza circumferinta planetei, pentru a o putea controla in totalitate. Multi dintre expertii vostri, care s-au trezit, s-au referit la aceasta actiune sub numele de inarmarea spatiului cosmic (eng.: weaponisation of space, n.t.).

Cu siguranta, industriasii din cabala si liderii bogati, care s-au autoales, au acoperit existente noastra.

13:36 min Si continua pe o cale periculoasa a inarmarii spatiului cosmic, pentru ca aceasta sa le permita sa atace natiunile stelare din ce in ce mai des. Initiativa Razboiul Stelelor, care a demarat sub presedintelor Statelor Unite, Ronald Reagan, a fost parte din acea agenda. Cabala poseda in mod curent armament militar avansat si intentioneaza cu siguranta sa il utilizeze impotriva noastra cu prima posibilitate pe care o vor avea. Din fericire acea posibilitate inca nu s-a aratat.

Cabala va juca cu siguranta cartea fiintelor stelare inamice, “alien-ii cei rai” si razboiul impotriva noastra pentru a putea sa faca urmatorul salt tehnologic in spatiu. Ei chiar pot sa se refere la noi ca la un asteroid ori o misiune a lunii lui Marte la inceput, pentru a putea obtine aprobarea NASA si finantarea altor agentii de aparare a spatiului cosmic.

Noi ne opunem acestei viziuni intestate cu frica si dorim doar contact pasnic. Voi puteti vedea acum problema cu care ne confruntam si cu care ne-am confruntat de ani de zile. Cabala este fixata pe razboi si control, dupa cum este evident in natiunile din jurul vostru si aceasta directie este catalogata prin numarul crescand de saci zilnici cu corpuri neinsufletite. Atata timp cat cabala domina luarea deciziilor mondiale prin diverse consilii si administratii, grupuri sociale si paramilitare, indiferent cat de aparent legitim ori evident autoimpuse sunt acestea, razboiul va continua si oamenii vor suferi. Din pacate multi dintre ei nu vor intelege niciodata aceste aspecte, pana in viata lor urmatoare.

Exista unele grupuri internationale locate prin comunitatile voastre globale, care doresc promovarea relatiilor pasnice si diplomatice cu reprezentantii natiunilor stelare. Fiecare individ ori grupe de indivizi au un drept de a interactiona cu noi si acesta este telul nostru ultim. Cu siguranta diplomatia civica este un bun loc pentru a incepe.

Adevarul ultim este ca separat de voi toti acum voi sunteti o parte din noi si noi suntem o parte din voi. Prin urmare noi suntem la fel pe multe nivele si diferiti pe multe nivele. Este acum timpul sa marim numarul aspectelor comune si sa ne diminuam pe cele diferite. Aceasta va necesita o acceptare profunda si o mare dorinta in inimile voastre. Nu este nici o graba sa intruniti aceasta transformare a voastra. Exista o graba in a incepe aceasta transformare, deoarece, daca societatea umana ramane pe acest curs va decadea, autodistrugandu-se.

Este de asteptat ca fiecare individ sa sa aiba un raspuns diferit la prezenta si la sosirea noastra. Deci este atunci normal ca unii indivizi sa fie incapabili (16.45) sa suporte prezenta Stellanilor. Acesti indivizi ar trebui sa caute alinare la cei care ii inteleg pe Stellani sau la un ajutor profesionist in campul consilierii psihologice si munca clinica sociala, de exemplu.

Este de asteptat ca unele minti sa nu fie capabile (17:30) sa faca fata pentru o vreme si care vor avea nevoie de atentie medicala. Aceasta este normal. Voi intelegeti nevoile corpului vostru si (acestea sunt, n.t.) in moderatie. Voi trebuie sa va asigurati ca va simtiti in siguranta, confortabil si ca va mentineti sanatatea mentala. Pentru majoritatea dintre voi aceste simtome vor trece rapid sau in cele din urma.

Este posibil ca prezenta noastra pe ceruri, din nu conteaza ce motiv, persoanele din pozitiile de putere, sa o vada ca amenintatoare. Facem clar un lucru chiar acum: ca noi suntem rase pasnice de fiinte din diverse sisteme planetare si dimensiuni. Si orice violenta ori dezaprobare isi are originea in surse umane ale neintelegerilor, dezinformatiei ori pura ignoranta.

Noi speram ca indivizii luminati pot intervenii in a clarifica situatia, prevenind astfel greseli de proportii. Oamenii de buna constiinta trebuie acum sa ia atitudine si sa se ridice, luand initiativa pentru un viitor al coexistentei pasnice.

Mai departe dorim sa va informam ca lumea pe care o vedeti astazi, inclusiv toate lucrurile moderne sunt de fapt inferioare si arhaice, deoarece ele se bazeaza pe absenta spiritulitatii, (care este) baza centrala a vietii si a acestui univers. Deci aceasta viata trista ve deveni mai buna. Deja multi dintre voi studiati lucruri precum yoga si meditatia, filozofia, pentru a gasi un rost si un scop al vietilor voastre. Vieti care au devenit banale. Multi dintre voi cautati in mod firesc o existenta mai spirituala, intr-o lume plina de egoism, coruptie, lacomie si frica. De asemenea dorim sa afirmam ca oamenii de pe Pamant, de o autoritate egocentrica, guverne din umbra, cabala, Illuminati nu sunt de cuvant si au fost motivul din spatele separarii noastre de voi toti. Ei sunt un grup minoritar. Ei au tinut departe de voi adevarul despre prezenta si existenta noastra si au ignorat si au respins cererea noastra ca aceasta informatie sa fie facuta publica. Aceasta este Dezvaluirea publica deplina.

Oamenii vor realiza ca guvernele lor publice si private au cunoscut de mult si au avut un contact extins cu natiunile stelare. Toata aceasta cunoastere a fost tinuta departe de voi, de exemplu musamalizarea OZN, din mai multe motive. Este bine si corect atunci sa cerem eliberarea gradata a acestei cunoasteri impreuna cu o scuza adresata, in mod public, la momentul corespunzator.

Este de asemenea bine ca oamenii lumii sa ierte aceste tradari si sa foloseasca iubirea si compasiunea, ca o cale de a merge mai departe.

Liderii si oamenii din pozitiile de putere, care sunt responsabili de aceasta musamalizare, ar trebui indepartati in mod automat din pozitiile in care se afla si sa li se nege acestora orice acces la pozitiile de influenta. Daca acestia au incalcat legi pe plan local sau international, ei ar trebui sa fie supusi curtii judecatoresti a legii corespunzatoare regiunii ori tarii in care ei sunt rezidenti. Toate aceste aspecte trebuie gestionate cu responsabilitate, intr-un mod manierat si inteligent, decat in graba, furie si violenta. Noi nu va vom forta sa actionati in nici o directie particulara si va vom oferi mereu iubirea noastra, indiferent de ce cale veti alege.

21:19 min Voi trebuie sa intelegeti ca aceasta planeta este planeta voastra si trebuie sa invatati sa va guvernati singuri. Motivul pentru care noi ne aflam aici astazi este pentru ca a sosit momentul ca voi toti sa va bazati deciziile voastre pe adevar, nu pe minciunile cu care ati fost hraniti pentru atatia ani.

Noi speram ca prezenta noastra ca un simbol al adevarului ce va aduce speranta in inimile umane. Noi speram ca voi veti vedea intentiile noastre sincere de a lua legatura cu locuitorii Planetei Pamant. Cu voi.


Va reamintim cu respect ca aceasta este o misiune pasnica. Noi suntem societati pasnice de departe. Noi nu suntem ostili. Daca veti fi martorii oricaror atacuri militare sau acte de agresiune, acestea isi vor avea originea in echipe, grupuri sau indivizi care isi au baza pe Pamant.

Amintiti-va ca ei au in posesie o parte din tehnologia noastra, inclusiv orice tehnologie modificata.


Mesajul este simplu: Natiunile Stelare fac parte din istoria trecuta, prezenta si viitoare a Pamantului.

Noi dorim sa ne reconectam cu umanitatea intr-o maniera productiva, care urmeaza standarde morale inalte. Acesta este mesajul si intentia noastra. Aceste lucruri nu trebuie rastalmacite sau distorsionate, spre a se incadra in ideologii rigide ori tendinte militare. Aceste lucruri trebuie sa ramana clare. Lasati liderii spirituali si persoanele iluminate sa isi intre in rol si sa exprime ceea ce au in inimile lor.

Lasti curajul sa domneasca in inimile si in mintile voastre, iar ideea de frica se va estompa.

Multi dintre voi se refera la aceasta sub forma de contact formal, acesta fiind deci telul final si noi dorim ca aceasta sa se petreaca in viitorul foarte apropiat, atunci cand veti fi pregatiti.

Daca vor exista orice fel de acte de agresiune din partea umana, voi veti fi cei care va veti cauza propriile victime. Noi nu dorim aceasta. Misiunea noastra pe aceasta planeta este una pasnica.

Stellanii sunt foarte deschisi fata de Pamant si se refera la aceasta planeta ca la o planeta vie, asa cum si unii dintre voi o fac: o planeta vie care are nevoie de grija si atentie. Mai ales acum.

Unele dintre transformarile Pamantului vor fi de natura structurala, putand fi resimtite ca si cutremure si schimbari meteorologice. Lucruri de aceasta natura. Este de asteptat dupa atatea abuzuri si neglijenta, deci trebuie sa fiti pregatiti, aceste lucruri se petrec deja de cativa ani.

Nu va exista nici un sfarsit al lumii, insasi acea idee fiind bazata pe frica. In schimb va exista o trezire si acel proces va face ca lumea pe care o stiati odata sa apara diferit. Se va percepe diferit si voi de asemenea veti trai diferit. Pamantul de asemenea fiind viu, se va adapta si aceasta va cauza unele mici catastrofe, acestea fiind normale si de asteptat. Este o oportunitate sa lucrati impreuna ca si fiinte spirituale.

Grupul minoritar al cabalei si aliatii militari ai acestuia din jurul globului pastreaza si se folosesc de fiinte stelare ca prizonieri, pentru a-si continua actele de dominatie mondiala. Noi v-am cere ca aceste fiinte, acesti prizonieri Stellani, sa fie eliberati fara a li se aduce vreo vatamare corporala. Atunci in schimb ei nu vor rani pe nimeni si nu vor pastra nici un fel de resentimente.

Adevaratele nave spatiale, de diverse forme, pot sa treaca prin zona voastra sau orasul vostru si voi sunteti bineveniti, chiar incurajati, sa faceti poze ori inregistrari video, dupa cum preferati.

Navele reamintesc intregii omeniri ca Stellanii sunt o parte integranta a istoriei si a viitorului vostru. Impartasiti aceasta cunoastere si fiti mandrii stiind ca ceea ce ati vazut este real.

Nu va lasati inselati de nici un fel de imitatii ori tentative ale cabalei de a nega ori de a ascunde acest adevar. Fiti pregatiti pentru aceste incercari si aceste distrageri ale atentiei din partea lor, fie acestea o noua gripa, amenintari cu atacuri biologice, noi confruntari militare ori ceva chiar surpinzator. Ei sunt buni la a distrage atentia. Ei sunt eficienti in actiunile bazate pe frica si in a lua cu asalt un inamic imaginar.

Natiunile stelare vor aproba orice fel de contact pasnic, compasiv si care tine de trairea launtrica cu umanitatea, fie ea de orice rasa, cultura ori religie.

Este timpul sa imbratisati adevarata voastra mostenire in acest moment crucial al scurtei voastre istorii.
Acesta este doar inceputul.

Mai departe noi speram ca in lunile ce vor urma, noi ne vom putea prezenta in persoana oamenilor intregii lumi.

In acelasi timp, lasati-ne sa incepem aceasta noua perioada de relatii pasnice reinoite si sa lucram impreuna, pana vom atinge punctul contactului formal. Atunci existenta umana va transcende cu siguranta toate evolutiile precedente si va intra intr-o noua paradigma, o noua varsta si acceptarea in cercul interstelar al culturilor stelare.

Ramaneti cu bine si aflati ca noi va iubim pe toti pentru totdeauna si intotdeauna."

In serviciul Natiunilor Stelare: Paris Tosen.Video Maker:

ufosindeutschland
http://www.youtube.com/user/ufosindeutschland       
Berlin 


Speaker:
Paris Tosen 
       http://www.youtube.com/user/TalessiansReality

                --------------------------------------
A public statement for Star Nations concerning Stellar and Human interrelatedness. This was adapted from a 2006 message.

http://www.youtube.com/watch?v=Zh2NK52Xdjg&feature=emai

                                       


With Lo
ve and Gratitude to Winny and Puk for the transcfriptTradus: Sorin
 0


 Translations

http://wandererromanian.blogspot.com/ - ROMANIANNo comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb