We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 27 July 2011

July 26, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

 26 Julie 2011Salutari din partea Federatiei:Diferite actiuni din lumea voastra sunt orchestrate cu grija catre o directie care va permite procesului Dezvaluirii sa se desfasoare cu un minim de intreruperi pentru voi toti. Este imperativ ca atunci cand ii va veni timpul, ca putine sa mai stea in calea schimbarii, care sa tina de rutina voastra zilnica, pentru ca programele cuvenite sa poata fi implementate si sa fie rapid operationale. Dupa ce socul initial al anunturilor va trece, noi vrem sa evitam ca voi sa incepeti sa credeti intr-o serie nefireasca a evenimentelor. Noi am invatat ca natura voastra umana tanjeste dupa ceea ce ii este familiar, prin urmare este important ca tot ceea ce este familiar sa va ramana aproape in zilele si saptamanile de dupa evenimentul Dezvaluirii, pentru a permite cat mai multor oameni sa integreze aceasta cunoastere in sistemele lor de credinte. In prezent lucram cu diverse guverne pentru a orchestra evenimentele pe niste baze sublime, astfel incat aceasta informatie sa fie diseminata intr-o maniera planuita si bine sincronizata.

Voi veti vedea de-a lungul urmatoarelor luni o serie de evenimente care vor include sistemul vostru monetar (care este grija noastra principala, din moment ce va este atat de familiar), dar de asemenea si alte evenimente, care vor privi securitatea (sau (mai bine spus, n.t.) falsa amenintare a insecuritatii) si anunturi de reusite stiintifice care va vor face sa va intrebati cum de asemenea pasi giganti in domeniul tehnologiei au putut fi facuti. Acestea fac parte din scenariul ce va conduce la Dezvaluire.

Sunt multi la bordul acestui “tren” de evenimente, care obisnuiau sa se afle pe sinele acestuia, incercand fara incetare sa ii opreasca inaintarea. Pe masura ce inca si mai multi incep sa se trezeasca, inevitabilul se petrece. Este un procent matematic al celor treziti, care obisnuiau sa fie acoliti ai Illuminati-lor si acesti indivizi acum inteleg care este rolul lor, dintr-o perspectiva mai larga. Pe masura ce curtile lumii incearca acesti indivizi, trezirea lor in sine va fi factorul care le va face sa aiba mila fata de ei.

Imbarbatati-va continuati-va misiuniile, individual si impreuna. Acestea sunt cu adevarat timpurile cele mai incitante. Pastrati o amintire a lor cat puteti de buna, deoarece va veti uita adesea in urma la ele si veti dori sa eliberati momentele care conduc spre evenimentul Dezvaluirii si, in cele din urma, pe masura ce lucrurile iau viteza luminii dupa aceea, catre Ascensiune. Are un oarecare “Hollywood appeal” (o tenta Hollywod-iana) acest pasaj.

Noi vom continua sa ne aratam din ce in ce mai mult pe cerurile voastre si avem planuite evenimente care implica o si mai mare apropiere decat cele de pana acum, cladind astfel pe progresul gradat de pana acum in a-i face pe oameni familiari cu prezenta noastra. Aceasta va include “fly bys” (“zboruri prin apropiere”) din ce in ce mai aproape de voi si o mai mare claritate a vizibilitatii asupra navelor noastre, pentru ca astfel sa nu ne puteti confunda. Toate acestea au fost planuite cu mult timp in urma, si in estimarea noastra, se desfasoara bine. Timpul se apropie si noi devenim din ce in ce mai emotionati de reuniunea noastra. Va vom primi cu inimile deschise si cu Iubire si admiratie pentru incredibila voastra rezistenta in fata a atat de multe adversitati.


Fiti in pace. 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0


 Translations


No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb