We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Tuesday, 2 August 2011

August 2, 2011

000000Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
August 2, 2011

Salutari din partea Federatiei:


Are loc o Dezvaluire subtila, care se desfasoara acum si care este chiar promitatoare in abilitatea ei de a conduce la anuntul ce va fi de neocololit pentru toata lumea de pe planeta. Urmariti cu atentie efectele ei in cascada, pe masura ce ele se indeparteaza de sursa.

Dorim sa va prezentam un scenariu probabil al Dezvaluirii, dupa cum se desfasoara ea pe planeta voastra. Dupa “Marele Anunt”, va fi o perioada de cateva zile pana la o saptamana, in care vor mai fi spuse foarte putine asupra acestui subiect. Este aceasta scurta perioada in care cele mai mari frici si neintelegeri se pot raspandi. Este de asemenea aceasta perioada cea in care voua tuturora vi se va cere sa faceti ceea ce aveti de facut in a va pastra echilibrul si calmul si sa le insuflati, prin exemplu, in toti cei care in mod normal ar intra in panica. In timp ce canalele oficiale vor da franturi de informatii in aceasta fereastra de timp, nimic altceva care sa aiba impact va mai fi eliberat. Totusi, aceasta nu va opri media si pe altii de la a specula, de la a presupunesi de la a induce frica. Anunturile initiale vor fi clarificat deja faptul ca intr-adevar nu exista nici un fel de ostilitate, insa cei care vor incerca sa induca frica, bazandu-se pe speculatii, vor lucra din plin, in ciuda anuntului facut.

Dupa acea scurta perioada de dupa anunt, un program va fi stabilit de catre liderii lumii voastre pentru intruniri cu reprezentanti ai Federatiei. Noi am selectat cu grija un grup care sa fie primul care sa aiba contact deschis cu voi. Speram ca acest grup sa elimine cea mai mare parte a fricii pe care oamenii o vor avea legat de prezenta noastra, motivele noastre si tehnologiile noastre in relatie cu siguranta voastra. Acest grup va fi prezentat intregii medii si va sta la dispozitie pentru orice si toate intrebarile ce vor fi adresate. Nu va fi nici un subiect interzis, nici un secret de ascuns, nici un motiv ulterior. Pur si simplu dorim ca toti sa aiba acces la adevarul a cine suntem.

Este evident ca grupul Primului Contact va avea o infatisare umana, din moment ce aceasta infatisare va avea cel mai mic impact emotional si mental asupra speciei voastre. Doar mai tarziu, atunci cand oamenii s-au obisnuit cu infatisarea noastra si cu scopul nostru aici, vor veni in fata aceia dintre noi care au o infatisare diferita. Trebuie sa avem o programare al contactului celui de-al doilea grup cu voi. Mai degraba, vom aprecia reactia voastra la Primul Contact, inainte sa decidem cand este cel mai bine sa avem aceasta infatisare.

Cel mai probabil, dupa Primul Contact, va urma dezvaluirea (eng. «de-cloaking», n.t.) navelor noastre pe masura ce vom permite sa le contemplati intr-o maniera mai deschisa si mai putin ascunsa. Aceste dezvaluiri ale navelor vor avea loc la o mare distanta la inceput, insa nu va mai fi necesara fuga de a evita tentativele Illuminat-lor de a ni le dobori. Dupa aceste dezvaluiri ale navelor vor urma zboruri prin apropiere, din ce in ce mai aproape, si in functie de reactiile voastre si de starea voastra de spirit, noi vom dezvalui unele dintre marile nave ale flotei (eng. “our great spacer fleet”, n.t.). Aceasta va fi o decizie bazata doar pe evolutia voastra, deoarece suntem foarte constienti ca Hollywood-ul v-a programat mintile sa asociati navele de aceasta marime cu ostilitate.

Odata contactele initiale complete, vom incepe, incet, sa coboram nu la liderii vostri, ci la masele voastre de oameni, voi fiind cei pe care dorim sa ii contactam cel mai mult. Vom face aceasta la inceput acolo unde simtim ca suntem cel mai bineveniti, pentru ca altii, mai ezitanti si sceptici, sa poata privi de la o distanta « sigura » si sa observe ce se petrece. Va vom invita atunci la bord pentru a vedea tehnologia noastra, sa va raspundem la intrebari despre orice subiect (nici unul nu este interzis) si in general sa ne bucuram in prietenia noastra mutuala.

Pe masura ce lucrurile se desfasoara mai departe cu liderii vostri si pe masura ce planurile deja dezvoltate pentru voi, economic, legal si social, sunt puse in practica, si pe masura ce infatisarea noastra devine mai larg acceptata, noi vom incepe sa diseminam adevarul despre aceste timpuri si ce inseamna pentru speciile voastre umane si procesul Ascensiunii. Acesta, adevaratul nostru scop in legatura cu voi, va rezulta ca o consecinta fireasca a acestui contact.

Aceasta informatie va fi coplesitoare pentru unii, va aduce fericire altora si va fi derutanta pentru multi. Adevarul la aceasta scara va va pune pe multi in stari aproape catatonice, incercand sa intelegeti ce se petrece. Desigur, noi vom oferi asistenta oricui are nevoie de ajutor in ajustare, fie aceasta spirituala, mentala sau emotionala. Ajutorul nostru este oferit in mod liber cu Bucurie si Iubire.

Va oferim aceste informatii pentru ca voi sa va puteti pregati in consecinta. Atunci cand momentul vine, lucrurile se vor desfasura rapid si dorim ca voi sa fiti atat de pregatiti pe cat puteti. Exact ca soldatii in vreme de razboi, voi va puteti pregati atat cat va este posibil, dar niciodata nu veti fiti pregatiti cu adevarat pentru evenimentele in desfasurare. Stam pregatiti sa va ghidam, in Iubire si o adanca admiratie pentru voi, fratii si surorile noastre.Fiti in pace. 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0


 Translations

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb