We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Thursday, 11 August 2011

August 10, 2011

Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
August 10, 2011

Salutari din partea Federatiei:


Am vazut efectele Illuminati-lor diminuandu-se atat de mult de-a lungul unei perioade atat de scurte incat este incurajator pentru anuntul Dezvaluirii. Noi percepem ca ultimii “rezistenti” sunt de fapt operatii militare brutale ale catorva dintre guvernele voastre, ce nu vor sa dea drumul la putere. Unii dintre acestia sunt de o convingere fundamental religioasa si prin urmare noi suntem perceputi ca o mare amenintare pentru ei, in loc sa fim vazuti drept aliatii care suntem pentru umanitate. Aceste grupuri, acum deconectate si actionand separat, monitorizeaza aceste mesaje pentru a determina ce avantaje pot sa aiba asupra noastra. Ei nici nu isi pot imagina macar amploarea si natura tehnologiei pe care o avem. Ei au fost receptorii unei tehnologii alocate cu lingurita de catre diferite specii egotice de-a lungul anilor si ei considera ca acea tehnologie este « varful de lance » a ceea ce se gasete acolo printre diferitele specii de fiinte din univers. Ei se inseala amarnic cu aceasta credinta. Lor li s-au dat doar mici cantitati de tehnologie disparata, pentru protectia acelor specii. Aceasta nici macar nu atinge varful icebergului nivelului capabilitatilor noastre tehnologice.

Dupa cum am discutat cu voi, toate evenimentele care s-au petrecut vreodata pot fi accesate prin intermediul tehnologiei noastre. Aceasta tehnologie este de fapt la indemana acelor grupuri si este folosita in prezent de catre ele. Noi cunoastem fiecare miscare pe care aceste grupuri brutale o fac si care sunt planurile lor ultime. Noi deja v-am demonstrat cat de usor ne este sa va dezactivam armele voastre nucleare, sa dezactivam intentia de a le transporta cu ajutorul rachetelor si in general intreruperea actiunilor militare. Noi va indicam aceste lucruri nu pentru a ne lauda cu superioritatea noastra asupra voastra, ci pentru a va informa ca noi am fi putut, in orice clipa, sa preluam controlul asupra planetei voastre prin forta, daca am fi ales sa procedam astfel. Aceasta nu este intentia noastra. Noi ne aflam aici din Iubire si din grija ce o purtam pentru voi, fratii si surorile noastre. In timp ce unii dintre voi inteleg acest lucru, altii, cum ar fi aceste grupuri extremiste, au ideolegii ce ii orbesc de la a vedea adevarul.

Atunci cand aceste elemente vin la masa tratativelor pentru a participa la intelegerile pe care atat de multi alti Illuminati le-au acceptat deja, atunci vom considera ca suntem in siguranta sa ne aratam. O parte din intarzierea actuala a Dezvaluirii se datoreaza acestei rezistente. Echipele noastre diplomatice au fost in contact cu reprezentantii aceptor grupuri, insa este dificil sa discutam aceste aspecte cu ei.

Pe masura ce si mai multa neliniste se amplifica la nivelul intregii lumi, ingrijorarea si frica vor deveni modul dominant de a gandi pentru multi. Acest gand dominant va ineca intreaga planeta decat daca voi, care ati fost pregatiti de atat de mult timp, nu dezlegati aceste ganduri cu Iubire si Compasiune. Este responsabilitatea voastra de a aduce aceste adevaruri la cat mai multi va este cu putiinta. Va sugeram sa vorbiti firesc despre aceste aspecte ca si cand toata lumea deja le-ar fi cunoscut deja. In aceasta maniera, gheata este sparta si o discutie mai profunda asupra aceptor lucruri poate sa inceapa, ca o modalitate de a inlocui frica cu cunoasterea.

Timpul se scurge cu fiecare zi. Daca aceste elemente brutale nu ajung la o intelegere cu emisarii nostri in curand, nu vom avea nici o alta solutie decat sa trecem peste ei, aranjamentele fiind facute. Noi suntem increzatori rezonabili ca liderii vostri, si multi dintre fostii Illuminati, vor pava calea spre o tranzitie pe cat de lina este cu putinta in lipsa acestor grupuri la negocieri.

Sa stiti ca noi suntem cu voi in permanenta si nu va vom abandona niciodata sistemelor vechii ordini. A venit vremea ca voi sa deveniti Cetateni Galactici. Noi stim ca va ridicati la inaltimea sarcinii pe care ati primit-o si asteptam cu entuziasm ca voi sa acceptati invitatia noastra.Fiti in pace. 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0


 Translations

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb