We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Saturday, 17 September 2011

August 31,2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
August 00, 2011


Salutari din partea Federatiei:


A trecut ceva timp de la ultima comunicare, fiind foarte ocupati in ultimul timp. De partea nostra este un urias volum de activitate pe masura ce toti se pregatesc pentru un eveniment neobisnuit de mare. Suntem incantati si asteptam ca evenimentele sa aiba loc in lumea voastra. Avem acum posibilitatea de a va actualiza in aceasta privinta.

Evenimentele recente din America v-au facut, fara indoiala, sa va intrebati ce a reiesit. Am detectat utilizarea de chimicale si alte dispozitive pentru a lua ceea ce era initial un eveniment natural, un uragan, pentru a-i extinde si devia traiectoria. Am luat masuri proprii pentru a micsora ferocitatea acestui eveniment, dar recunoastem si eforturile voastre, care au fost destul de eficiente, pentru diminuarea impactului prin gandurile voastre. Desi nu au fost mari distrugeri, in majoritate a fost lumea naturala si necesara transformarii Gaiei.

Am avut mari „dezbateri” in legatura cu ce ar trebui si nu ar trebui sa va spunem prin discutiile noastre. Stim dorinta voastra de a nu va fi spuse date sigure pentru Dezvaluire, din moment ce asta tinde sa va slabeasca, in loc sa va intareasca, spiritul uman, mai ales ca nu putem fi nici noi siguri de rezultatul acestor evenimente, cu certitudine absoluta. Discutiile noastre au abordat, de asemenea, daca sa prezica evenimentele create si cele naturale produse in lumea voastra. Ne-am decis pentru moment sa nu divulgam aceste intamplari inainte de implinirea lor, cu exceptia cazului in care se potrivesc cumva intr-o explicatie necesara pentru voi.

Cu siguranta ati observat o crestere semnificativa a aparitiilor navelor noastre pe cer, in toate colturile lumii, si in numar mai mare. Acesta va continua sacreasca in marime si frecventa. Noi obisnuim cat mai multi oameni posibil cu existenta noastra astfel incat sa se pregateasca pentru inevitabil. O factiune cheie a necinstitilor Illuminati a „vazut lumina” recent si a facut un acord secret cu cei care pregatesc o schimbare a puterii, ce se afla in curs de desfasurare in majoritatea functiilor sale elementare. Acest lucru ar trebui sa ajute la netezirea drumului spre Dezvaluire.

Fiti pregatiti pentru inevitabil. Concentrati-va pe ce aveti de facut, pe masura ce lucrurile vi se reveleaza. Subtila Dezvaluire discutata anterior va face loc unei mult mai evidente si puternice forme a Dezvaluirii ce va veni. Fiti buni unii cu ceilalti in aceste timpuri obositoare.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus:Casandra
 0


 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb