We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 28 September 2011

September 27, 2011


Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 27, 2011Salutari din partea Federatiei:


Venim din nou la voi, pentru a va aduce noutati in aceste zile, care conduc spre momentul Dezvaluirii. Am discutat adesea despre ce se petrece in lumea voastra, in spatele scenelor. Astazi, dorim sa discutam, in primul rand, ce se petrece aici, cu noi, in cadrul Federatiei.

Noi ne reunim zilnic pentru a discuta aspecte din viitorul vostru apropiat, cu privire la tot ceea ce ajunge sa fie cunoscut pe planeta voastra. Noi ne aflam aici, in principal, pentru a o asista pe Gaia in ascensiunea ei, si prin includere, toate fiintele constiente de pe planeta voastra. Atunci cand suntem impreuna, intrunirile noastre nu sunt la fel ca ale voastre, si mai ales nu ca si cele pe care voi le cunoasteti in cadrul relatiilor de afaceri. Mai degraba, intrunirile noastre sunt o interfata constienta intre partile necesare pentru luarea unei decizii. Noi pur si simplu ne conectam constiintele cu toti cei care sunt inclusi intr-un anume proiect si discutam ceea ce este necesar a fi realizat, ajungand la un consens despre cum vom proceda. Aceste intruniri pot avea loc nu doar cu speciile noastre din cadrul Federatiei, ci de asemenea cu alte specii si alte fiinte, pe care voi le numiti Ingeri sau Maestrii Ascensionati. Noi primim cu bratele deschise intelepciunea care vine din toate partile. Dupa cum stiti, acest proces este unul masiv, preluat la directiva si ordinul Creatiei insesi, iar noi am raspuns acestei cerinte de bunavoie si fara rezerve. Insa o astfel de sarcina monumentala are nevoie de informatii din mai multe parti. Intr-adevar, ne consultam pana si cu voi, la multe niveluri, despre cum lucrurile evolueaza si cum este mai bine sa actionam. Unii dintre voi sunteti constienti de aceste “intruniri”, in timp ce altii nu. Aceasta nu stirbeste cu nimic participarea voastra, ea fiind vitala in acest proces. Luati aminte ca desi voi, ca si Lucratori intru Lumina, prin citirea acestor mesaje, puteti fi in tema cu ce se petrece, exista sute de milioane in lumea voastra care nu sunt. Cand vedeti acest adevar crucial din perspectiva noastra, procesul este unul ingreunat si incet.

Am convenit cel mai recent sa discutam despre planurile finalizate ale Dezvaluirii. Am devenit constienti de aprobarea pozitiva a Creatiei insesi, care preseaza spre Dezvaluire. In ciuda a oricarui semn spre acest final din partea liderilor vostri, care noi ii vedem ca isi tarasc picioarele tot mai mult, trebuie sa mergem mai departe noi insine, spre a intruni aceasta sarcina. Vechea vorba se potriveste aici, “Da-le un deget, iar ei iti vor lua toata mana”. Noi le-am oferit liderilor vostri oportunitati multiple de a va aduce Dezvaluirea, si la fiecare cotitura ei au ramas in urma. Acum avem aceasta “urgenta” de a realiza acest fapt, urgenta care vine din sursa cea mai inalta. Este o fereastra din ce in ce mai mica intre evenimentul Dezvaluirii si procesul vostru de Ascensiune. Aceasta fereastra trebuie folosita spre a va aclimatiza pe voi cu ceea ce va urma, iar daca aceasta va ajunge sa fie prea mica, noi simtim ca ar fi putin timp pentru a ne angrena in eforturile masive, necesare spre a va pregati pentru Ascensiunea voastra. Prin urmare, actiunile vor fi facute mai curand, decat mai tarziu, pentru a ajusta acest posibil neajuns.

Noi simtim ca protectia acelor parti din armata voastra, care au venit de partea Luminii, va fi suficienta pentru a ne permite sa ne aratam voua. De asemenea am ajuns la un consens, ca cei care vor continua sa se lupte cu noi, vor fi retinuti atat cat sa ne permita sa mergem mai departe cu un asemenea obiectiv.

Valul dintre lumea voastra si multitudinea de dimensiuni accesibile Sinelui vostru Suprem, se subtiaza dincolo de abilitatea voastra de a va mai pastra iluzia celei de-a treia dimensiuni, considerata realitate. Noi ajungem intr-un punct in care totul se va revela de la sine in adevar. Am detectat cu multe ocazii o noua forma de rugaciune “intentie”, adresata de catre voi Creatorului. Acest gand are intentia de a cere Creatorului binecuvantarea de a incepe acest proces in sine, decat aceea a binecuvantarii deja primite de a o prelua (noi, n.t.) spre a o gestiona, dupa cum consideram noi mai bine. Ne bucuram de gandurile voastre, deoarece acestea vor avea darul, mai mult decat orice altceva, de a permite acestui proces sa se desfasoare.

Pe masura ce planuim etapele finale ale Dezvaluirii in ceea ce ne priveste, voi veti vedea fara indoiala expuneri mai mari si mai insemnate, mai indraznete si mai putin explicabile, ale navelor noastre pe cerul vostru. Concentrarea noastra, in principal in tarile lumii a treia, va trece acum spre natiunile mari de pe mapamond si veti vedea ca media va nota acest lucru. Se pare ca o parte din cabala care controleaza media este constienta de acest joc final si doreste sa aduca o intelegere de ultim moment, care sa includa aducerea adevarului in media pe care o controleaza, in schimbul tratarii lor cu o mai mica strictete si cu clementa. Consensul nostru in aceasta situatie este ca ea este una pozitiva, din moment ce ea va aduce procesul pe care il dorim pentru toti.

Acestea sunt vremuri cu adevarat emotionante pentru voi. Incitante, frustrante, fericite, palpitante, intimidante si captivante in acelasi timp. Cu Iubire, neconditionata, voi puteti sa treceti prin acest marasm, spre ceea ce voi stiti ca este cea mai mare experienta din istoria voastra umana. Pastrati-va increderea in proces si sa stiti ca noi suntem aici, lucrand neobositi pentru acest final. Imaginati-va intreaga voastra fiinta, trup, suflet si minte, cuprinsa si umpluta cu Iubire Neconditionata si astfel va veti reconforta si veti domoli negativitatea.

Fiti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0

 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb