We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Thursday, 3 November 2011

October 15, 2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies

October 15, 2011


 
Salutari din partea Federatiei

Venim din nou sa umplem golurile din informatiile pe care le-ati primit in ultimul timp. Se pare ca tot mai multe se intampla in lumea voastra si aceste lucruri pentru care v-ati pregatit si-au accelerat rapid ritmul. Asa a fost facut sa fie. Va aflati acum la inceputul schimbarilor despre care am vorbit de atata timp. Totul pare tumultos,si chiar asa este.

Pentru ceva timp, Illuminati au incercat sa determine ce vrem sa facem si care erau planurile noastre pentru umanitate. Au incercat prin fiecare mod posibil sa afle aceasta informatie. Au incercat sa-i monitorzeze pe cei pe care i-am contactat de-a lungul anilor; au vrut sa ne doboare nava nu doar pentru tehnologie, dar si pentru sansa de a castiga accesul la un membru al Federatiei, in speranta”extragerii” de informatii de la aceasta entitate, si si-au folosit razboinicii psihici pentru a ”asculta” telepatic activiatile noastre, pe masura ce noi lucram in jurul lumii voastre pe orbita si in diferitele noastre baze. Totusi, ei nu au putut anticipa ca tehnologia noastra ar putea detecta asemenea „urmarire de la distanta” si a o bloca la dorinta. In orice mod au incercat au fost fara succes.

Aniversarea ”datei” noastre pe care v-am dat-o cu trei ani in urma tocmai a trecut. Aceasta data v-a fost spusa dintr-un numar de motive. Desi noi aveam toata intentia de a onora aceasta data, stiam ca va fi monitorizata atent de catre Illuminati si noi de asemenea am observat ce au facut ei ca raspuns, si de ce. Mai multe detalii nu pot fi date in acest moment. Noi am fost oricum capabili sa anticipam toate miscarile care pot fi facute, data fiind capaciatea limitata a Illuminati de a actiona.

Pretutindeni, Lucratorii in Lumina sunt in asteptarea unui semn ca planurile inainteaza. Noi va spunem, uitati-va in jurul vostru acum, pentru ca tot ceea ce vedeti este parte a acestui plan si un semn evident. Distrugerea bazelor subterane, miscarea atator oameni uniti intr-un protest contra injustitiei de pe tot globul, reflectia mass-mediei in legatura cu aceste evenimente, reactia elitei, si o multitudine de alte lucruri de luat in considerare. Pastrati-va atentia pe Dezvaluire intr-un mod pozitiv si concentrat si aceasta va avea loc.

Va fi curand o alta ”corectie” in energia Gaiei care va pemite energiei ce urmeaza sa fie redirectionata in favoarea ei. Nu veti fi capabili sa ignorati acest impact, dar nu e de genul creat de om si nu e nevoie de frica sau panica. De asemenea, pastrati-va atentia pe evenimentele din mass-media si felul in care trateaza multiplele vederi(eng. sightings, n.t.) din toata lumea. Este o schimbare subtila in felul in care stirile sunt prezentate. Asta va afecta felul in care probleme mai mari sunt discutate si va actiona ca un semnal pentru schimbare in aceste domenii.

Ne gandim intotdeauna la voi in aceste momente finale ce duc la schimbari majore in lumea voastra. Suntem mandri sa fim de partea voastra si va trimitem dragostea noastra.

Fiti in pace.

Tradus: Casandra


 

 
Canal: Rătăcitor de Cer Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb