We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 21 September 2011

September 18, 2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 18, 2011


Salutari din partea Federatiei:


Va aducem acum preambulul (inceputul implicarii voastre) in cel mai mare eveniment din istoria umana. Voi sunteti pe cale sa treceti prin aceste schimbari, care au fost discutate pentru o lunga perioada de timp si pentru care noi ne-am pregatit, in directiile in care noi trebuia sa ne pregatim, intr-adevar de o foarte lunga perioada de timp. Aceste pregatiri vor fi pierdute pentru unii, in momentul Dezvaluirii, un vant nestavilit de activitati si evenimente avantandu-se asupra planetei voastre. Pentru altii pregatirile noastre le vor folosi din plin. Indiferent de nivelul de pregatire la care va aflati in zilele si saptamanile ce urmeaza Dezvaluirii, amintiti-va mereu sa va ajutati intre voi dupa cum puteti mai bine.

Noi v-am spus in continuu ca Dezvaluirea este un eveniment care initiaza miscarea speciei umane spre un nivel galactic si in cele din urma spre Ascensiunea voastra. Aceasta transformare in constiinta este un eveniment important, ce a fost urmarit in cosmos cu un mare interes si de o lunga perioada de timp.

Atunci cand planurile vor incepe a se desfasoara rapid, pentru restructurarea sistemelor monetare in economiile voastre globale si in cadrul guvernelor voastre, nu vor exista anunturi rasunatoare. Toate scimbarile se vor petrece sub un aer de actiune insignifianta, ele fiind expuse drept doar un alt mod de a face afaceri. Ele vor fi expuse de catre media voastra doar ca un alt mod de a face fata crizei economice din lumea voastra si vor trece neobservate de multi si nu in lumina unui evenimentul care cu adevarat este major si care va transforma lumea. Asa s-a dorit. A crea o si mai mare rasturnare de conceptia atatora (din ceea ce va rezulta cu siguranta din anuntul facut voua asupra prezentei noastre) ar fi prea mult pentru voi de indurat. Mai degraba, vedem aceasta abordare mai ocolita de a implementa aceste schimbari, ca fiind mult mai eficienta si mai practica.

Imediat dupa aceste schimbari, care, unele dintre ele, deja au avut loc, va fi anuntul mai formal al dezvaluirii. Dupa cum am discutat in trecut, schimbarile ce vor avea loc ca si rezultat al dezvaluirii vor fi importante si coplesitoare pentru unii, daca nu pentru cei mai multi dintre voi. Deja sunt pregatiri in curs asupra locatiei, datei si perioadei anuntului oficial, precum si maniera in care acesta va fi facut si inevitabila interactiune cu media, care se va agata de fieacare detaliu. Acesta a fost un eveniment a carui planificare a fost lasata pentru ultimul moment, din mai multe motive. Aceasta s-a discutat acum si va fi implementat in cadrul timp discutat de catre liderii vostri.

Va cerem din nou ca actiunile voastre sa ramana calme si intentionate. Sunteti faruri de Lumina pentru intreaga lume. Actiunile si purtarea voastra vor dicta felul in care ceilalti vor reactiona. Reasigurarea voastra plina de calm despre cum sunt lucrurile in realitate vor avea efecte indelungate in a-i pastra pe toti ceilalti in limite rezonabile de bun-simt, ce este necesar pentru a intelege si asimila toate informatiile ce vor veni la foc rapid, odata ce anuntul este facut. Dupa aceasta, noi vom veni la voi, cu bratele si inimile deschise, cu Iubire si emotie pentru reuniunea noastra.

Pana in acel moment, ramaneti mereu deschisi la energiile pozitive, care in prezent imbaiaza planeta voastra precum o furtuna. Ele sunt aici pentru beneficiul vostru, fie ca le simtiti ori nu. Ramaneti fideli chemarii pe care o aveti si trairii voastre interioare despre cine si ce sunteti si ce trebuie sa indepliniti. Aceste aspiratii vor fi confirmate pentru voi pe cai foarte reale si importante.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de CerTradus: Sorin
 0


 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb