We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Saturday, 17 September 2011

September 7, 2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 7, 2011


Salutari din partea Federatiei:


Deoarece lucrurile avanseaza mai rapid decat am sperat vreodata, simtim ca este necesar ca voi sa aveti aceasta aducere la zi cu aceasta ocazie. Doua aspecte importante au ajuns la final in societatile voastre. Primul este ca concernele bancare au facut schimbarile necesare pentru a aduce sistemul monetar intr-o noua ordine. Un grup de tari i-au abordat pe Illuminati in aceasta directie si au fortat o concesiune mai devreme decat noi anticipaseram. Al doilea aspect este ca fractiunile militare mai dure a catorva dintre tarile voastre par sa fie de acord cu intelegerile recente, pavand astfel calea spre o tentativa mai in siguranta a Dezvaluirii, decat cea pe care noi am vazut-o in trecutul recent.

Vrem sa subliniem ca au existat multe momente in care circumstantele s-au schimbat in trecut, chiar atunci cand noi am crezut ca totul este in ordine pentru a merge mai departe, amanand astfel inevitabilul. Nu putem spune cu certitudine daca aceste noi rasturnari de situatie sunt in masura sa garanteze Dezvaluirea pe care am anticipat-o. Putem doar sa spunem ca o noua fereastra de oportunitati se prezinta liderilor vostri, pentru a profita de ea si pentru a duce acest proces mai departe.

In vreme ce vor fi multi inca teribil de nepregatiti pentru ceea ce va urma, noi credem ca voi aveti suficiente cunostiinte si determinare pentru a ghida acesti indivizi prin perioada cea mai grea de schimbari dintre cele ce vor urma. Prin aceasta noi ne referim la schimbari in gandire, psihic si sanatate mentala/emotionala, pe masura ce va confruntati cu o cunoastere «noua» asupra mai marei voastre Familii Galactice.

Aveti incredere ca pe masura ce evenimentele se desfasoara, totul a fost planuit de catre noi cu ajutorul unor mari fiinte spirituale, care au bunastarea voastra pe primul plan. Nu cadeti in jocul fricii jucat de cei care altfel v-ar distrage de la telurile voastre. Fiecare dintre voi are un rol specific de jucat, si desi poate ce nu cunoasteti in detaliu care este acest rol, ori nu il cunoasteti chiar deloc, nu lasati aceasta sa va descurajeze. Sentimentele pe care le-ati avut mereu, cum ca ceva «mare» urmeaza sa se petreaca pe durata vietii voastre si ca voi veti fece parte din acesta, sunt sentimente autentice, care nu trebuie desconsiderate. Nu acceptati macar nici ceea ce noi spunem despre aceasta. Pur si simplu uitati-va inlauntru si discerneti adevarul singuri. Lasati ca aceasta sa fie ghidarea voastra, chiar daca nu veti «putea pune degetul» pe planul exact a ceea din ce urmeaza sa faceti parte.

Eforturile voastre de pana acum au ajutat intr-un mod extraordinar ca acest intreg proces sa mearga mai departe, mai mult chiar decat stiti voi. Dedicarea voastra Adevarului si Luminii sunt inspiratii minunate pentru noi, aici, pe masura ce noi lucram pentru a ne aduce mai aproape de uniunea noastra inevitabila. Iubirea este cheia. Este timpul sa deschidem usa.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0

 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb