We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Thursday, 5 January 2012

04:01:2012
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
January 04, 2012


Salutari din partea Federatiei: 

Se petrec multe in lumea voastra in prezent. Pastrati-va atentia asupra mingii, deoarece cei care par a fi a Luminii este posibil sa nu fie, iar cei care par sa ii serveasca pe Illuminati pot, in final, sa va surprinda. Ne-am extins protectia asupra celor care au cel mai mult nevoie de ea la acest moment si am oprit unele eforturi masive ale illuminati-lor de a porni un conflict major in sanul civilizatiei voastre. Noi nu putem permite asa ceva sa se petreaca, din moment ce planurile trebuie sa mearga mai departe, spre ceea ce este inevitabil.

In consiliile noastre, noi am adus pe acei oameni cu care am fost in contact, prin intermediul diferitelor fractiuni ale Federatiei, pentru a discuta viziunile lor asupra cum este mai bine sa abordam diversele aspecte, care implica lucratorii vostri intru Lumina in prezent. Ei ne-au oferit cunoasterea si gandurile lor, iar noi le-am asimilat pe acestea in planul de ansamblu.

Multi dintre liderii vostri in politica au fost indusi in eroare sa creada ca ei inca au “un bilet pe barca de salvare”, atunci cand “vremurile de pe urma”, dupa cum au fost facuti sa creada, vor avea loc. Nimeni nu i-a informat ca sanctuarele lor au fost distruse si prin urmare, ei continua sa inainteze o legislatie destructiva fata de familiile lor, fiind intr-o stare de inocenta ignorant, cum ca consecintele actiunilor lor vor fi personale. Ei cred in mod gresit ca vor avea un loc in care sa se retraga. Atunci cand li se va aduce la cunostiinta ca ei vor suferi laolalta cu masele, uluirea lor in fata deceptiei propagate asupra lor se va intoarce asupra celor care au creat-o si veti vedea indreptarea multor rele initiate chiar de aceasta clasa de oameni.

Intensitatea dramei, care se desfasoara in lumea voastra, va creste exponential in lunile care vor urma. Ceea ce credeati ca era o revelatie incredibila astazi, va parea atat de marunta in raport cu ce va avea cu loc maine, atat in magnitudinea evenimentului, cat si in intensitatea consecintelor. Lucrurile se desfasoara intr-un un pas neasemuit si toate acestea in concordanta cu planul.

Noi inca discutam intre noi diferitele tehnologii, care va vor fi eliberate voua dupa Dezvaluire si in ce ordine ar trebui ele eliberate. In timp ce aceasta pare un aspect marunt pentru unii dintre voi, este cu adevarat important sa se inteleaga interconectarea tehnologiilor pe care le detinem si cum ele va vor afecta in cele din urma. Daca sa eliberam tehnologiile care sa acceseze ceea ce voi numiti “Inregistrarile Akashice” inaintea dispozitivelor de teleportare sau in faza cu masinariile de replicare nu este ceva minor pentru noi. Dupa cum v-am spus de multe ori inainte, cea ce este planuit pentru voi este pus la punct pana la cele mai mici detalii si din motive care, in cea mai mare masura, vor deveni vizibile doar dupa Dezvaluire.

Noi va spunem, fiti optimisti, fiti ai Luminii si ai Fericirii, deoarece voi toti meritati acele trairi. Noi suntem pentru totdeauna in veneratie pentru abilitatea voastra de a reveni din locurile cele mai intunecate, in care realitatea voastra dimenionala va duce. Este o performanta demna de statutul vostru printre noi. Voi sunteti, pentru noi, regalitati. Noi va indragim pentru umilinta voastra in aceasta directie. Va dorim doar Iubire si Fericire, in timp ce asteptati aceste ultime clipe inaintea inevitabilului.

Fiti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer 

Tradus: Sorin
 0

Dear Readers,

 We are looking for new translators English-Romanian and English-Indonesian for Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb