We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Friday, 16 March 2012

14.03.2012
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
14 martie 2012Salutari din partea Federatiei:

Ce mai poate fi spus despre tot ce se intampla pe planeta voastra acum. V-am spus despre urmatoarele evenimente si despre cum ele vor veni rapid si in succesiune. Voi de abia acum incepeti sa vedeti efectul domino a tot ce se va intampla.

In curand, liderii a mai multor natiuni se vor intalni in secret pentru a discuta din nou despre subiectul dezvaluirii care a fost abandonat in trecutul recent pentru a participa la alte probleme si evenimente considerate mai presante de catre aceste persoane si de catre interesele lor nationale. Acum, cu toate acestea, dezvaluirea este din nou in atentie si va fi discutata mai energic in randul acestor participanti. Pe de alta parte, noi nu consideram ca actiunile lor vor ajunge la vreo schimbare, deoarece i-am mai vazut in trecut, cand nu s-au grabit in a face ceva. Le-am adus in atentie, din nou, mai multe chestiuni de interes.

Unul dintre aceste aspecte este descoperirea anomaliilor in si din jurul soarelui care nu pot fi explicate de catre oamenii vostrii de stiinta. Se crede in saliile de putere ca este un semn direct al interventiei Federatiei in treburile pamantesti intr-o maniera mai directa, asa incat acest subiect a ajuns din nou in prim plan.

O alta problema care a aparut este contactul direct facut de catre Federatie cu tarile din lumea a 3-a care a cauzat o mare ingrijorare printre Iluminati. Ei vad asta ca pe o schimbare majora in balanta puterii, si combinata cu pierderea lor de pozitie si putere in pietele financiare, si multitudinea de atacuri din partea unor opozitii puternice si foarte bine organizate din intreaga lume, se panicheaza in incercarea unei alte abordari metodice pentru a realiza “sfarsitul lor de joc” care sa aiba ca rezultat crearea guvernului lor mondial.

Aveti multe la ce sa asteptati in zilele care urmeaza pe masura ce din ce in ce mai multe piese domino cad intr-un ritm din ce in ce mai mare si mai accelerat. Deja voi incepeti sa vedeti schimbarea averii petrecandu-se pe plan financiar. Acest lucru va fi urmat rapid de mass-media, unde multi vor incepe sa plateasca pentru crimele lor si multi altii se vor intoarce la o raportare deschisa, onesta si de investigatie. Apoi, va urma o miscare de “curatire a casei” in relatia cu liderii vostrii politici si o avansare a celor care in mod constient au inceput sa se trezeasca in salile de putere din cadrul multor guverne, pentru indrepta rolul lor ca reprezentanti ai societatii.


Acesta este un moment in care dreptatea va fi auzita si disperarea va fi inlaturata. Voi va transformati, si asta este o priveliste de contemplat. Noi privim cu uimire totala acest proces, si nu ne putem abtine emotia noastra referitoare la ceea ce se apropie de toti si pentru beneficiul intregului univers.

O dovada mult mai definitiva a existentei noastre pentru voi este in curs, si mai multe despre asta va fi dezvaluit in urmatoarele saptamani. Voi puteti, bineinteles, sa va asteptati la tot mai multe aparitii in intreaga lume. In ultimul timp, noi ne-am concentrat, la anumite tari specifice din lumea a treia ca parte a planului in care avem comunicari directe cu aceste regiuni. Acum, cu toate acestea, ne intoarcem atentia inapoi la acele tari care pot face o diferenta in procesul de divulgare. Asteptati-va ca manifestari extraordinare care inspira veneratie sa se intample cu o frecventa din ce in ce mai mare.

Noi suntem cu voi mai mult ca niciodata in aceste vremuri incitante. Pentru acest lucru v-ati trait vietile pana cum, asta este ceea ce ati planuit pana la cel mai mic detaliu, si ceea ce acum experimentati. Este dreptul vostru si meritati asta. Noi suntem cu voi in iubire, respect si in veneratie pentru abilitatile voastre incredibile.
Fiti in pace.Canal: Rătăcitor de Cer 

Tradus:Ankaa27
 0
prglogow.gif (8198 bytes)

PRG Comunicare Media - Dezvaluirea Petitia II

Oricine din orice natiune va putea semna aceasta petitie.

Citeste mai mult


Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012 - 

click HERE


 Translations

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb