We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Saturday, 18 August 2012

21:07:2012
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies


21:07:2012

Salutari din partea Federatiei:

Desi multi dintre voi nu cred, se intampla multe lucruri in lumea voastra privind rezultatele pe care planul divin le-a anticipat de mult timp. Suntem aici pentru a va vedea prin aceste timpuri de confuzie si pentru a va ajuta in misiunea voastra. Noi intelegem greutatile pe care pierderea voastra de memorie cu privire la cine sunteti si de unde ati venit, vi le-a adus. Noua ne pasa si suntem aici. Desi e posibil sa nu intelegeti toate actiunile si non-actiunile care s-au desfasurat pe scena mondiala, noi va spunem ca totul se intampla conform planului care a fost in pus in aplicare acum mult timp in urma.

Vor iesi in curand la suprafata rapoarte in mass-media despre o mare schimbare in tiparele de energie din lumea voastra care au fost masurate si observate de catre oamenii vostrii de stiinta. Aceste schimbari fac parte din expansiunea tot mai mare a energiei care va inalta lumea voastra din complicatii. Acodati atentie deosebita la gradul in care aceste schimbari au fost observate si veti intelege efectele masive pe care energia o are in lumea voastra astazi.

Asa cum v-am spus dintotdeauna, schimbarile pe care le vedeti in lumea voastra nu vin ca intr-un film din Hollywood, ci ca un set gradual de circumstante care culmineaza cu schimbarea pe care planul urmareste sa o realizeze. Voi v-ati asteptat la schimbari masive in structurile guvernelor voastre, in sistemul bancar si in comunitatile de afaceri, dar acest lucru ar fi fost mult prea mult ca oamenii sa faca fata. Aceste schimbari, ca toate modificarile necesare, sunt graduale in natura si uneori imperceptibile la inceput. Cu toate astea sunt aici si sunt in curs de desfasurare. Nu ati perceput trecerea subtila dar foarte puternica in perceptia oamenilor cu privire la cartelurile bancare? Nu ati fost martori la incetinirea dezastrelor naturale de pe Gaia? Nu ati simtit schimbarea in gandirea liderilor lumii cu privire la acele probleme si evenimente care sunt orientate spre oameni si profitabile numai pentru interesele corporatiste? Aceste schiimbari subtile sunt miscarile, intelegerile si actiunile din spatele scenei.

Recent, ne-am intalnit din nou la scara galactica pentru a evalua evolutia realizata in acest proces si ce trebuie facut mai departe pentru a progresa spre scopurile dorite conform planului. Acea intalnire, avand loc din nou pe una din marile noastre nave spatiale a condus la un consens interesant despre situatia noastra reciproca. Aceasta reuniune a inclus delegati din lumea voastra precum si reprezentati ai Federatiei. Oamenii vostrii au fost ascultati si sentimentele voastre au fost considerate prioritare in consens. Am inceput serios acum sa initiem primele etape din acest consens. Veti vedea primul pas in forma prezentei noastra coplesitoare pe ceruri in zilele urmatoare. Primul progres din ordinea de zi este in curs de desfasurare.

Oamenii vostrii au inceput sa inteleaga controlului Iluminatilor. Cei care au puterea de a pune capat la acest control au realizat ca drumul este liber pentru a progresa si ca rezistenta celor secreti s-a redus la un grad in care asigura realizarea actiunilor. Cu aceste miscari indraznete ale eroilor vostrii si cu primele miscari facute de noi intr-o serie de pasi in aceasta faza urmatoare a planului, speram sa ridicam energia din lumea voastra suficient de mult pentru a realiza urmatorul nivel si pentru a implementa urmatoarea faza necesara obtinerii scopului.

Sunteti fiinte umane extraordinare. Ati studiat din greu si de mult timp pe aceasta tema, la cele mai mari scoli galactice spirituale si sunteti pe cale sa absolviti Harvardul in materie de institutii de invatamant spirituale. Serviciile voastre sunt foarte necesare in tot universul si veti fi intampinati cu bratele deschise si cu mare respect pentru ceea ce sunteti si ce ati realizat. Ramaneti in iubire si determinare pentru rezultatul pozitiv. Noi in schimb vom ramane intotdeauna in admiratie pentru abilitatile, talentele voastre si pentru puterea voastra spirituala pura.

Fiti in pace.
Canal: Rătăcitor de Cer


Tradus:Ankaa27
Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012 -

click HERE


Translations

No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb