We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Thursday, 1 November 2012

26:10:2012


Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies


26:10:2012

Salutari din partea Federatiei:

Astazi vom incepe cu o prezentare a evenimentelor care ne-au adus aici, acum. Noi suntem aici si intotdeauna v-am ghidat prin aceste vremuri. Ati asteptat ca anumite lucruri sa se intample, asa cum ar trebui. Inevitabilul se apropie. Sunt multe de facut in lumea voastra, dar este asa de putin timp la dispozitie.

Intreaga planeta a fost inghitita intr-un camp de plasma care a fost recent activat si actioneaza pentru a mentine formele inalte de energie vibrationala, permitand in acelasi timp vibratiilor intunecate, mai grele si dense sa plece nestingherite. Odata eliminate, nu se mai pot intoarce. Acesta este inceputul fazei finale de purificare a planetei voastre. O intarziere al acestui proces fost cauzata de statia voastra spatiala, care a fost intr-o orbita prea apropiata pentru a nu fi afectata de actiunea acestui camp. S-a incheiat un acord pentru a muta aceasta orbita, astfel incat reteaua sa fie functionala fara a exista efecte adverse la oameni.

Pe masura ce aceasta energie devine activata, veti simti o influenta din ce in ce mai slaba a Illuminati asupra afacerilor de zi cu zi. La inceput masele de oameni nu vor observa, dar in cele din urma cineva va “testa apele” cu un act cunoscut ca fiind impotriva principiilor Illuminati si, in acest fel, nu va exista nici o rezistenta care in mod normal s-ar fi intamplat. Acest lucru va duce tot mai mult la dezvoltarea acestor actiuni, pana cand va deveni evident ca Illuminati, grupul de oameni pe care nimeni nu l-a vazut sau distins, dar se stie ca sunt prezenti, nu mai exista sau daca exista, nu se mai pot impotrivi actiunilor intreprinse. Pe masura ce aceasta cunoastere devine mai raspandita, din ce in ce mai multe progrese pentru binele omenirii vor incepe sa ia forma in lumea voastra. Atunci cand se va intampla acest lucru, veti vedea o avalansa tot mai mare de miscari umane create fara obstacole, spre ceea ce voi toti va doriti – sa prosperati, sa fiti liberi, sa explorati, sa vi sa spuna si sa descoperiti adevarul.

Va fi un eveniment care se va intampla progresiv si totusi deloc lent pentru ca deceniile si mileniile vor fi sterse aparent intr-o clipa atunci cand oamenii vor realiza ca pot duce o existenta fara controlul celor care doresc sa ii inrobeasca. Pe masura ce oamenii de stiinta creeaza tehnologii pentru beneficiul tuturor, iar acestea ajung in atentia publicului si nu sunt tinute secret de catre cei care nu vor ca voi sa beneficiati de noile tehnologii, pe masura ce institutiile financiare satisfac nevoile oamenilor si nu ale corporatiilor, si pe masura ce politicienii creeaza legi corecte si reprezentative pentru toti, incet, dar sigur, veti vedea aceasta noua lume dezvoltandu-se.

Implicarea noastra nu a fost sesizata, dar noi am fost acolo. Am creat campul pentru a impiedica energiile negative sa circule in jurul planetei voastre. Am eliminat diverse grupuri negative care s-au stabilit in lumea voastra pentru scopuri egoiste, am impiedicat ca alte rase sa vina aici in aceste timpuri cruciale de tranzitie a campurilor de energie din jurul si de pe planeta voastra, si v-am ghidat prin acest proces astfel incat sa ramaneti informati, in contact, motivati si constienti de ce se intampla in lumea voastra.

Cu cat aceste procese se dezvolta si cu cat stransoarea Illuminatilor devine tot mai slaba, veti afla adevarata voastra istorie si veti deveni mai puternici datorita mesajelor ei pline de speranta pentru toti dintre voi. Intr-adevar, incepeti deja sa o cunoasteti, pentru ca au inceput sa apara in mass-media descoperiri ale civilizatiilor demult pierdute. Si pe masura ce realizati toate acestea in mod colectiv, si deveniti constienti de imaginea de ansamblu atat din lumea voastra cat si din univers, vom veni cu bratele deschise in iubire si respect pentru calatoria voastra. Acest proces deja a inceput si noi supraveghem mult mai multe in numele vostru.

Ce bucurie ar putea fi mai mare decat o intalnire a celor care vor duce la indeplinirea cu succes a planurilor. Si noi va spunem voua tuturor: uitati-va in sus si noi vom fi acolo cu voi, in iubire si respect reciproc. Calatoria noastra comuna ne-a dat multa bucurie.


Fiti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer


Tradus:Ankaa27


No comments:

Post a Comment

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb