We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011
We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE

Wednesday, 28 September 2011

September 27, 2011


Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 27, 2011Salutari din partea Federatiei:


Venim din nou la voi, pentru a va aduce noutati in aceste zile, care conduc spre momentul Dezvaluirii. Am discutat adesea despre ce se petrece in lumea voastra, in spatele scenelor. Astazi, dorim sa discutam, in primul rand, ce se petrece aici, cu noi, in cadrul Federatiei.

Noi ne reunim zilnic pentru a discuta aspecte din viitorul vostru apropiat, cu privire la tot ceea ce ajunge sa fie cunoscut pe planeta voastra. Noi ne aflam aici, in principal, pentru a o asista pe Gaia in ascensiunea ei, si prin includere, toate fiintele constiente de pe planeta voastra. Atunci cand suntem impreuna, intrunirile noastre nu sunt la fel ca ale voastre, si mai ales nu ca si cele pe care voi le cunoasteti in cadrul relatiilor de afaceri. Mai degraba, intrunirile noastre sunt o interfata constienta intre partile necesare pentru luarea unei decizii. Noi pur si simplu ne conectam constiintele cu toti cei care sunt inclusi intr-un anume proiect si discutam ceea ce este necesar a fi realizat, ajungand la un consens despre cum vom proceda. Aceste intruniri pot avea loc nu doar cu speciile noastre din cadrul Federatiei, ci de asemenea cu alte specii si alte fiinte, pe care voi le numiti Ingeri sau Maestrii Ascensionati. Noi primim cu bratele deschise intelepciunea care vine din toate partile. Dupa cum stiti, acest proces este unul masiv, preluat la directiva si ordinul Creatiei insesi, iar noi am raspuns acestei cerinte de bunavoie si fara rezerve. Insa o astfel de sarcina monumentala are nevoie de informatii din mai multe parti. Intr-adevar, ne consultam pana si cu voi, la multe niveluri, despre cum lucrurile evolueaza si cum este mai bine sa actionam. Unii dintre voi sunteti constienti de aceste “intruniri”, in timp ce altii nu. Aceasta nu stirbeste cu nimic participarea voastra, ea fiind vitala in acest proces. Luati aminte ca desi voi, ca si Lucratori intru Lumina, prin citirea acestor mesaje, puteti fi in tema cu ce se petrece, exista sute de milioane in lumea voastra care nu sunt. Cand vedeti acest adevar crucial din perspectiva noastra, procesul este unul ingreunat si incet.

Am convenit cel mai recent sa discutam despre planurile finalizate ale Dezvaluirii. Am devenit constienti de aprobarea pozitiva a Creatiei insesi, care preseaza spre Dezvaluire. In ciuda a oricarui semn spre acest final din partea liderilor vostri, care noi ii vedem ca isi tarasc picioarele tot mai mult, trebuie sa mergem mai departe noi insine, spre a intruni aceasta sarcina. Vechea vorba se potriveste aici, “Da-le un deget, iar ei iti vor lua toata mana”. Noi le-am oferit liderilor vostri oportunitati multiple de a va aduce Dezvaluirea, si la fiecare cotitura ei au ramas in urma. Acum avem aceasta “urgenta” de a realiza acest fapt, urgenta care vine din sursa cea mai inalta. Este o fereastra din ce in ce mai mica intre evenimentul Dezvaluirii si procesul vostru de Ascensiune. Aceasta fereastra trebuie folosita spre a va aclimatiza pe voi cu ceea ce va urma, iar daca aceasta va ajunge sa fie prea mica, noi simtim ca ar fi putin timp pentru a ne angrena in eforturile masive, necesare spre a va pregati pentru Ascensiunea voastra. Prin urmare, actiunile vor fi facute mai curand, decat mai tarziu, pentru a ajusta acest posibil neajuns.

Noi simtim ca protectia acelor parti din armata voastra, care au venit de partea Luminii, va fi suficienta pentru a ne permite sa ne aratam voua. De asemenea am ajuns la un consens, ca cei care vor continua sa se lupte cu noi, vor fi retinuti atat cat sa ne permita sa mergem mai departe cu un asemenea obiectiv.

Valul dintre lumea voastra si multitudinea de dimensiuni accesibile Sinelui vostru Suprem, se subtiaza dincolo de abilitatea voastra de a va mai pastra iluzia celei de-a treia dimensiuni, considerata realitate. Noi ajungem intr-un punct in care totul se va revela de la sine in adevar. Am detectat cu multe ocazii o noua forma de rugaciune “intentie”, adresata de catre voi Creatorului. Acest gand are intentia de a cere Creatorului binecuvantarea de a incepe acest proces in sine, decat aceea a binecuvantarii deja primite de a o prelua (noi, n.t.) spre a o gestiona, dupa cum consideram noi mai bine. Ne bucuram de gandurile voastre, deoarece acestea vor avea darul, mai mult decat orice altceva, de a permite acestui proces sa se desfasoare.

Pe masura ce planuim etapele finale ale Dezvaluirii in ceea ce ne priveste, voi veti vedea fara indoiala expuneri mai mari si mai insemnate, mai indraznete si mai putin explicabile, ale navelor noastre pe cerul vostru. Concentrarea noastra, in principal in tarile lumii a treia, va trece acum spre natiunile mari de pe mapamond si veti vedea ca media va nota acest lucru. Se pare ca o parte din cabala care controleaza media este constienta de acest joc final si doreste sa aduca o intelegere de ultim moment, care sa includa aducerea adevarului in media pe care o controleaza, in schimbul tratarii lor cu o mai mica strictete si cu clementa. Consensul nostru in aceasta situatie este ca ea este una pozitiva, din moment ce ea va aduce procesul pe care il dorim pentru toti.

Acestea sunt vremuri cu adevarat emotionante pentru voi. Incitante, frustrante, fericite, palpitante, intimidante si captivante in acelasi timp. Cu Iubire, neconditionata, voi puteti sa treceti prin acest marasm, spre ceea ce voi stiti ca este cea mai mare experienta din istoria voastra umana. Pastrati-va increderea in proces si sa stiti ca noi suntem aici, lucrand neobositi pentru acest final. Imaginati-va intreaga voastra fiinta, trup, suflet si minte, cuprinsa si umpluta cu Iubire Neconditionata si astfel va veti reconforta si veti domoli negativitatea.

Fiti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0

 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Wednesday, 21 September 2011

September 18, 2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 18, 2011


Salutari din partea Federatiei:


Va aducem acum preambulul (inceputul implicarii voastre) in cel mai mare eveniment din istoria umana. Voi sunteti pe cale sa treceti prin aceste schimbari, care au fost discutate pentru o lunga perioada de timp si pentru care noi ne-am pregatit, in directiile in care noi trebuia sa ne pregatim, intr-adevar de o foarte lunga perioada de timp. Aceste pregatiri vor fi pierdute pentru unii, in momentul Dezvaluirii, un vant nestavilit de activitati si evenimente avantandu-se asupra planetei voastre. Pentru altii pregatirile noastre le vor folosi din plin. Indiferent de nivelul de pregatire la care va aflati in zilele si saptamanile ce urmeaza Dezvaluirii, amintiti-va mereu sa va ajutati intre voi dupa cum puteti mai bine.

Noi v-am spus in continuu ca Dezvaluirea este un eveniment care initiaza miscarea speciei umane spre un nivel galactic si in cele din urma spre Ascensiunea voastra. Aceasta transformare in constiinta este un eveniment important, ce a fost urmarit in cosmos cu un mare interes si de o lunga perioada de timp.

Atunci cand planurile vor incepe a se desfasoara rapid, pentru restructurarea sistemelor monetare in economiile voastre globale si in cadrul guvernelor voastre, nu vor exista anunturi rasunatoare. Toate scimbarile se vor petrece sub un aer de actiune insignifianta, ele fiind expuse drept doar un alt mod de a face afaceri. Ele vor fi expuse de catre media voastra doar ca un alt mod de a face fata crizei economice din lumea voastra si vor trece neobservate de multi si nu in lumina unui evenimentul care cu adevarat este major si care va transforma lumea. Asa s-a dorit. A crea o si mai mare rasturnare de conceptia atatora (din ceea ce va rezulta cu siguranta din anuntul facut voua asupra prezentei noastre) ar fi prea mult pentru voi de indurat. Mai degraba, vedem aceasta abordare mai ocolita de a implementa aceste schimbari, ca fiind mult mai eficienta si mai practica.

Imediat dupa aceste schimbari, care, unele dintre ele, deja au avut loc, va fi anuntul mai formal al dezvaluirii. Dupa cum am discutat in trecut, schimbarile ce vor avea loc ca si rezultat al dezvaluirii vor fi importante si coplesitoare pentru unii, daca nu pentru cei mai multi dintre voi. Deja sunt pregatiri in curs asupra locatiei, datei si perioadei anuntului oficial, precum si maniera in care acesta va fi facut si inevitabila interactiune cu media, care se va agata de fieacare detaliu. Acesta a fost un eveniment a carui planificare a fost lasata pentru ultimul moment, din mai multe motive. Aceasta s-a discutat acum si va fi implementat in cadrul timp discutat de catre liderii vostri.

Va cerem din nou ca actiunile voastre sa ramana calme si intentionate. Sunteti faruri de Lumina pentru intreaga lume. Actiunile si purtarea voastra vor dicta felul in care ceilalti vor reactiona. Reasigurarea voastra plina de calm despre cum sunt lucrurile in realitate vor avea efecte indelungate in a-i pastra pe toti ceilalti in limite rezonabile de bun-simt, ce este necesar pentru a intelege si asimila toate informatiile ce vor veni la foc rapid, odata ce anuntul este facut. Dupa aceasta, noi vom veni la voi, cu bratele si inimile deschise, cu Iubire si emotie pentru reuniunea noastra.

Pana in acel moment, ramaneti mereu deschisi la energiile pozitive, care in prezent imbaiaza planeta voastra precum o furtuna. Ele sunt aici pentru beneficiul vostru, fie ca le simtiti ori nu. Ramaneti fideli chemarii pe care o aveti si trairii voastre interioare despre cine si ce sunteti si ce trebuie sa indepliniti. Aceste aspiratii vor fi confirmate pentru voi pe cai foarte reale si importante.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de CerTradus: Sorin
 0


 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Saturday, 17 September 2011

September 7, 2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
September 7, 2011


Salutari din partea Federatiei:


Deoarece lucrurile avanseaza mai rapid decat am sperat vreodata, simtim ca este necesar ca voi sa aveti aceasta aducere la zi cu aceasta ocazie. Doua aspecte importante au ajuns la final in societatile voastre. Primul este ca concernele bancare au facut schimbarile necesare pentru a aduce sistemul monetar intr-o noua ordine. Un grup de tari i-au abordat pe Illuminati in aceasta directie si au fortat o concesiune mai devreme decat noi anticipaseram. Al doilea aspect este ca fractiunile militare mai dure a catorva dintre tarile voastre par sa fie de acord cu intelegerile recente, pavand astfel calea spre o tentativa mai in siguranta a Dezvaluirii, decat cea pe care noi am vazut-o in trecutul recent.

Vrem sa subliniem ca au existat multe momente in care circumstantele s-au schimbat in trecut, chiar atunci cand noi am crezut ca totul este in ordine pentru a merge mai departe, amanand astfel inevitabilul. Nu putem spune cu certitudine daca aceste noi rasturnari de situatie sunt in masura sa garanteze Dezvaluirea pe care am anticipat-o. Putem doar sa spunem ca o noua fereastra de oportunitati se prezinta liderilor vostri, pentru a profita de ea si pentru a duce acest proces mai departe.

In vreme ce vor fi multi inca teribil de nepregatiti pentru ceea ce va urma, noi credem ca voi aveti suficiente cunostiinte si determinare pentru a ghida acesti indivizi prin perioada cea mai grea de schimbari dintre cele ce vor urma. Prin aceasta noi ne referim la schimbari in gandire, psihic si sanatate mentala/emotionala, pe masura ce va confruntati cu o cunoastere «noua» asupra mai marei voastre Familii Galactice.

Aveti incredere ca pe masura ce evenimentele se desfasoara, totul a fost planuit de catre noi cu ajutorul unor mari fiinte spirituale, care au bunastarea voastra pe primul plan. Nu cadeti in jocul fricii jucat de cei care altfel v-ar distrage de la telurile voastre. Fiecare dintre voi are un rol specific de jucat, si desi poate ce nu cunoasteti in detaliu care este acest rol, ori nu il cunoasteti chiar deloc, nu lasati aceasta sa va descurajeze. Sentimentele pe care le-ati avut mereu, cum ca ceva «mare» urmeaza sa se petreaca pe durata vietii voastre si ca voi veti fece parte din acesta, sunt sentimente autentice, care nu trebuie desconsiderate. Nu acceptati macar nici ceea ce noi spunem despre aceasta. Pur si simplu uitati-va inlauntru si discerneti adevarul singuri. Lasati ca aceasta sa fie ghidarea voastra, chiar daca nu veti «putea pune degetul» pe planul exact a ceea din ce urmeaza sa faceti parte.

Eforturile voastre de pana acum au ajutat intr-un mod extraordinar ca acest intreg proces sa mearga mai departe, mai mult chiar decat stiti voi. Dedicarea voastra Adevarului si Luminii sunt inspiratii minunate pentru noi, aici, pe masura ce noi lucram pentru a ne aduce mai aproape de uniunea noastra inevitabila. Iubirea este cheia. Este timpul sa deschidem usa.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus: Sorin
 0

 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

August 31,2011
Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
August 00, 2011


Salutari din partea Federatiei:


A trecut ceva timp de la ultima comunicare, fiind foarte ocupati in ultimul timp. De partea nostra este un urias volum de activitate pe masura ce toti se pregatesc pentru un eveniment neobisnuit de mare. Suntem incantati si asteptam ca evenimentele sa aiba loc in lumea voastra. Avem acum posibilitatea de a va actualiza in aceasta privinta.

Evenimentele recente din America v-au facut, fara indoiala, sa va intrebati ce a reiesit. Am detectat utilizarea de chimicale si alte dispozitive pentru a lua ceea ce era initial un eveniment natural, un uragan, pentru a-i extinde si devia traiectoria. Am luat masuri proprii pentru a micsora ferocitatea acestui eveniment, dar recunoastem si eforturile voastre, care au fost destul de eficiente, pentru diminuarea impactului prin gandurile voastre. Desi nu au fost mari distrugeri, in majoritate a fost lumea naturala si necesara transformarii Gaiei.

Am avut mari „dezbateri” in legatura cu ce ar trebui si nu ar trebui sa va spunem prin discutiile noastre. Stim dorinta voastra de a nu va fi spuse date sigure pentru Dezvaluire, din moment ce asta tinde sa va slabeasca, in loc sa va intareasca, spiritul uman, mai ales ca nu putem fi nici noi siguri de rezultatul acestor evenimente, cu certitudine absoluta. Discutiile noastre au abordat, de asemenea, daca sa prezica evenimentele create si cele naturale produse in lumea voastra. Ne-am decis pentru moment sa nu divulgam aceste intamplari inainte de implinirea lor, cu exceptia cazului in care se potrivesc cumva intr-o explicatie necesara pentru voi.

Cu siguranta ati observat o crestere semnificativa a aparitiilor navelor noastre pe cer, in toate colturile lumii, si in numar mai mare. Acesta va continua sacreasca in marime si frecventa. Noi obisnuim cat mai multi oameni posibil cu existenta noastra astfel incat sa se pregateasca pentru inevitabil. O factiune cheie a necinstitilor Illuminati a „vazut lumina” recent si a facut un acord secret cu cei care pregatesc o schimbare a puterii, ce se afla in curs de desfasurare in majoritatea functiilor sale elementare. Acest lucru ar trebui sa ajute la netezirea drumului spre Dezvaluire.

Fiti pregatiti pentru inevitabil. Concentrati-va pe ce aveti de facut, pe masura ce lucrurile vi se reveleaza. Subtila Dezvaluire discutata anterior va face loc unei mult mai evidente si puternice forme a Dezvaluirii ce va veni. Fiti buni unii cu ceilalti in aceste timpuri obositoare.Fiti in pace.


 
Canal: Rătăcitor de Cer

Tradus:Casandra
 0


 Translations

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

2012

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb